Re-entry – Nord betyr at vi kommer tilbake neste vinter

Peter Northak fikk mye oppmerksomhet for sine lange treningsturer og tøffe økter etter at han ble dømt til syv måneders fengsel i høst. Mange ønsket å se Northampton komme tilbake til turneringen, og de ser kanskje ut til å tilby sitt valg, men ikke før neste vinter.

I en prat på en sosial media-app fredag ​​ettermiddag i klubbhuset, svarer Northak som følger om det utløser comeback:

– Vi er nesten litt av hvordan det ser ut neste vinter, og da er det litt normalisert. I så fall bør du ikke se bort fra at jeg og mange andre møter opp på noen lange løp, sa Northak.

I høst snakket Douglas med Emil Iverson og Johannes Globo om opplæringsregimet i Norden og mulighetene han hadde på sikt.

– Jeg møtte Peter og trente. Han er god på banen og vil trene. Det er veldig bra. Jeg tror han liker å trene. Du merker at han er der, sa Emil Iverson til Docladet.

– Tror du han kan komme seg til topps på langdistanseløpet?

– Nei, men Better kan absolutt gjøre det overraskende bra. Hvis du har full forpliktelse til å løpe lange avstander, er det fantastisk. Jeg tror ikke han vil vinne, men han er en bedre bærer enn de fleste. Det hadde vært kult om han hadde slått disse veltrente klatrerne, og de også.

Johannes Hasflot Globo mener imidlertid at tempoet i Nordaks trening er mye forbedret – mange rulleskiturer er over 60 kilometer og gjennomsnittlig tre minutter per kilometer.

READ  - Endelig følte jeg at jeg var på hjemmelaget - VG

– Det er solid, det er det. Peter gikk lett ut med oss ​​i den økten i dag. Hvis han synes det er gøy å trene, håper jeg han liker å gjøre det mye. Det hadde vært så gøy å se ham konkurrere igjen, Globo sa til Doclat den gangen.

– Bedre hardt. Trener han mye, kan han bli bunnsolid igjen. Peter må gjøre en vanvittig jobb med å kjempe over lange avstander, men selv om han vil gjøre det, er det definitivt mulig.

Written By
More from Jakob Leif

Nye hendelser utenfor Waras hjem – NRK Norge – Oversikt over nyheter som kommer fra forskjellige deler av landet

I forrige uke skal noen ha målrettet mot hjemmet til tidligere justisminister...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *