Realitys “Wolf of the Wall Street”: –

– Denne hendelsen beviser at den lille mannen på gaten har muligheten til å spille som de store guttene, i det minste til en viss grad, sier den tidligere aksjemegleren Jordan Belport i et nytt intervju. Fox News.

Belfort har som mål å samle små investorer “Koordinert angrep” Redd sendte Gamestop-rollen himmelen fra nettsamfunnet. Dette reduserte andelen av Wall Street hedgefond til stor frustrasjon, dvs. satser på at prisene skulle falle.

Wall Street Wolf

Belforts vanvittige liv som aksjemegler har vært hovedinspirasjonen bak filmen “Wolf of Wall Street” siden 2013 med Leonardo DiCaprio i hovedrollen.

I 1999 ble Belfort dømt for hvitvasking og svindel. Siden løslatelsen fra fengselet i 2005 har han holdt tilbake livet som megler, til støtte for en karriere som en inspirerende foredragsholder. I følge Wikipedia.

Han kommenterte imidlertid ikke hva aksjen har med investeringer å gjøre.

– Ta av meg hatten

I den siste videoen Lagt ut på YouTube Belfort omtaler seg selv som den virkelige “Wolf of Wall Street”, som parodierer en populær scene med samme navn, der DiCaprios karakter holder en avskjedstale til investeringsselskapet han jobber for.

I videoen uttrykker Belfort Gamestop sin støtte til aksjehandlere og sender dem “kjærlighet, respekt og støtte”. Nyheter Små investorer skal ikke skremmes av den mektige Wall Street.

Belford viser også sin entusiasme for Fox News.

– Jeg tar av meg hatten for disse små investorene som har funnet dette “hullet” i markedet, jubler den tidligere megleren for kanalen.

READ  - Det vil bare sendes hvis det virkelig er noe - E24

Han legger til:

– De er like lei av å bli tråkket av Wall Street som de alltid har vært. Endelig har de litt ammunisjon å gjenopprette.

X-Broker: Jordan Belport fikk ikke jobbe som megler eller investeringsrådgiver, som et resultat av svindelen han sto bak, rapporterte The Hollywood Reporter. Foto: Lucas Jackson / Reuters
X-megler: Jordan Belfort får ikke jobbe som megler eller investeringsrådgiver, som et resultat av svindelen han begikk bak kulissene. Hollywood Reporter. Foto: Lucas Jackson / Reuters
Se også

– Kan ha mistet alle pengene

Han advarer om at dette kan ende dårlig for tvilsomme aksjer.

– Håper folk ikke taper for mye penger på dem.

Det er imidlertid flere indikasjoner på dette. Gamestop-aksjene steg til 3 483 i forrige uke, men falt da. Aksjen stengt på $ 92,41 på onsdag.

Noen GameStop-investorer har ennå ikke lov til å skremme seg selv:

– Jeg har kanskje mistet alle pengene mine, men jeg er fortsatt glad fordi jeg liker det som skjer, sier GameStop-investor Chris Mattis Til BBC.

– Paradigmeskifte

Belfort mener at hedgefond vil unngå “overdreven avskrivning” aksjer i fremtiden, slik at grupper med mindre investorer lett kan se svakheten og komme sammen for å heve aksjekursene.

Han mener Gamestop-saken markerer et paradigmeskifte, ingenting som det var før.

– Endelig er den lille mannen på gaten montert, og informasjonen er umiddelbart tilgjengelig. Tidligere var det bare store menn som samarbeidet. De små får endelig sjansen til å spille til en viss grad akkurat som de store spillene.

Hedgefond i spillet slår

Investor Kerim Derhali, administrerende direktør og skaper av forretningsappen, gjør et lignende poeng. CNN.

– Slike “sosiale investeringer” vil ikke forsvinne. Dette er en sterk forretningstrend, og vi er bare i begynnelsen. Folk har mer informasjon og makt.

Han legger til:

– Tusenvis av generasjoner av små investorer utvikler seg gradvis med forbrukertrender fordi det er de som skaper dem. Å bli med disse små investorene i spillet og vinne dem er stor hodepine for hedgefond.

Written By
More from Jakob Leif

Rosenborg eksisterte aldri – VG

Signert: Guillermo Mollins slår seg nå sammen med Holmer Ijolson i Rosenborg....
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *