Rosa: – Popstjerne i hjemmeulykke

Popstjerne Rosa (41) Det virkelige navnet er Alicia Beth Moore Som mange har det vært et vanskelig år. I april sa stjernen at han og sønnen Jameson (3), Testet positivt for koronavirus.

41-åringen delte i et innlegg på Instagram med mer enn sju millioner følgere. I innlegget kunngjorde stjernen at hun hadde testet positivt for to uker siden og deretter testet negativt og gjenopprettet fra det alvorlige viruset.

dessverre

På lørdag delte artisten imidlertid et langt innlegg på Instagram hvor han oppsummerer året sitt.

Ikke bare blir koronainfeksjonen avslørt for kunstneren i år, det ser også ut til å være en ødelagt ankel og stafylokokkinfeksjon.

“Som å rømme fra koronaen er ikke nok for denne” drittsandwichen “på et år. Vel, etter å ha tørket et glass vin, tok jeg ut stingene mine, og det gikk bra. Jeg kom meg fra min første stafylokokkinfeksjon – uten grunn. Så jeg trodde jeg kunne knekke ankelen.” , Skriver han innledningsvis.

I følge Lomlegan Staphylococcus er en vanlig bakterie som vi kan ha på huden eller slimhinnene. Vanligvis legger vi ikke merke til deres tilstedeværelse, men noen ganger kan de forårsake infeksjoner, vanligvis ufarlige hudinfeksjoner.

I sjeldne tilfeller, særlig hos de med svekket immunforsvar, kan bakterien føre til alvorlige infeksjoner. Infeksjoner med disse bakteriene kan behandles med antibiotika.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i dårlig vær etter et innlegg på Instagram. Video / Foto: Twitter / Instagram / NTP Scanfix
Se også

Ønsket å få julestemning

Instagram-bildet ser ut til å være tatt i en sykehusseng på et sykehus. Det er imidlertid nå usikkert om Pink ble innlagt på sykehuset, eller om bildet ble tatt ved en annen anledning. Imidlertid ser kunstneren ut til å være ved godt mot, der han peker tommelen opp mot kameraet.

READ  Politiet holder en Halloween-fest med mer enn 50 mindreårige

“Senere i kveld vil jeg klatre på en rå kylling og se om jeg kan teste hva jeg får for Salmonella (infeksjon er en av de vanligste årsakene til gastrointestinale infeksjoner, Jr.N.). 2020 er en gave som vil fortsette å bli gitt,” legger han til.

Dessuten avslører Pink at hun brakk ankelen i et forsøk på å komme i julestemning.

Bird Event: Pinkes ønske om å komme i julestemning gikk ikke helt som planlagt. Avbildet her på scenen i Paris i fjor. Foto: Gail Colicott / Shutterstock Editorial / NDP
Ulykkesfugl: Pinkes ønske om å få julestemning gikk ikke etter planen. Avbildet her på scenen i Paris i fjor. Foto: Gail Colicott / Shutterstock Editorial / NDP
Se også

“Jeg løp faktisk ned trappene for å prøve å se Pachetia. Haha, det viser seg at jeg ikke kan se det før 21. desember. God jul til alle. Hvem vil ha nektariner? (Italian Cocktail, Journal.)», Avslutter hun.

Som nevnt ble både Pink og sønnen diagnostisert med coronavirus i april. Senere åpnet han opp om sykdomsforløpet og forklarte at hans tre år gamle sønn hadde blitt verre som et resultat av koronaviruset.

– Jameson var så ille. Jeg har ført en journal over meg selv og hans symptomer de siste tre ukene. Han har fortsatt feber tre uker senere. Det har vært en berg-og-dalbane for oss begge, men Gary og Willow følte seg bedre, sa 41-åringen under en direktesending på Instagram. US Weekly.

Drømmejobb: Norges Ricky Gajda kan ha en jobb som mange vil misunne. Hår er en favoritt blant kjendiser når det gjelder det. Video: Red Carpet.
Se også

– gråt i mange netter

Pink holdt det hemmelig at det å være smittet med koronaviruset var en fryktelig opplevelse, og forklarte at han brukte et inhalasjonskammer.

– Jeg har hatt veldig dårlig astma hele livet. Det ble veldig, veldig skummelt. Jeg vil ikke lyve, fortsatte han at dette er første gang på hele 30 år han drar til et retreat-rom.

READ  Her nekter Xbox å akseptere Series X-spillet
Bekreftet: Pink var ærlig redd da sønnen Jameson tidligere ble diagnostisert med koronasykdom. Her er to som ble filmet under E i fjor! People's Choice Awards. Foto: Valerie Magon / AFP / NDP
Vedlagte: Pink var ærlig før hun var redd da sønnen Jameson fikk diagnosen corona. Her er to som ble filmet under E i fjor! People’s Choice Awards. Foto: Valerie Magon / AFP / NDP
Se også

Det at sønnen Jameson slet med feber og magesmerter, påvirket henne også sterkt.

– Jeg hadde mange netter å gråte, og jeg ba aldri mye i livet mitt. Det var gøy, for på et tidspunkt trodde jeg at de hadde forsikret oss om at barna ville bli bedre. Det er ingen garanti. Ingen var trygge fra dette, fortsatte han i direktesendingen.

Les mer: Avdekker sin mørke fortid

Written By
More from Jakob Leif

Cyberbank 2077 har FPS-kontroll – mottar oppdateringer på utgivelsesdagen

Som mange nye spill, vil Cyberbank 2077 tilby ytelses- og kvalitetsmodusvalg på...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *