Rosenborg eksisterte aldri – VG

Signert: Guillermo Mollins slår seg nå sammen med Holmer Ijolson i Rosenborg. Foto: Christopher Anderson

Fotballeksperter Guy Burdell og Joachim Johnson er forbløffet over å se Rosenborg velge å hente inn Guilhermo Molins (32).

Rosenborg er Guilhermo Molins signerte en kortsiktig kontrakt. Den svenske spissen signerte en kontrakt frem til midten av august. RBK-trener ge Hareide bekrefter dette Adressevisjon.

32-åringen spilte to sesonger i 2014 og 2015 på Malm under Age Harite. I fjor sommer, før han spilte for Surfsburg 08 i høst, brøt han kontrakten med den svenske klubben. Molins var modig i 2021.

– Vi trenger mer bredde i fremre ledd, vurder også at Ole Setter kom ut med en skade. Det må være konkurranse om steder i en klubb som Rosenborg, sier ge Hareide Adressevisjon.

Guy Burdall, VGs fotballekspert, mener signeringen med modellen Rosenborg fulgte tidligere i år ble brutt.

– Dette er åpenbart en kortsiktig løsning, og det er absolutt greit å oppsøke kjente og erfarne løsninger. Samtidig bryter det litt ned det de prøvde å gjøre på offentlig basis, sier Burdell.

Han utdyper:

– De hentet inn en ny fysisk trener og snakket mye om “å utvikle styrke og kondisjon”. De prøvde å oppdatere status quo ved å fjerne spillere som Heland og Åsen.

– Det er ikke klart om den er kompatibel med en svensk 88-modell.

Eurosport-fotballspiller Joachim Johnson mener Mollins er en klassespiller og at han er bedre enn Rosenborg-spissen Dino Islamovic. Han er fortsatt forbløffet over tidspunktet for endringen.

READ  Taliban knuste statuen - Viji

– Jeg har lest noen steder at Ole tar ham som et alternativ til setteren. Det er ikke et alternativ til oljesetteren, det er sikkert. For det første spiller de i helt andre kategorier. Mollins er en erfaren spiller, han har levert på høyt nivå, Chatterjee er en “up and coming” spiller, han hadde helt andre forventninger.

– I tillegg var ikke Molins i krig. Ikke mange fotballkamper han spilte i 2020, han trenger tid. Jeg vil bli litt overrasket over at dette vil være en kortsiktig horisont for en spiller som trenger tid for å komme i form, sier Johnson.

Den uruguayansk fødte spissen med dobbelt statsborgerskap i Surfsborg 08 hadde fem kamper. I de kampene var det null mål og en målpasning.

Ikke før: Fotballekspert Joachim Johnson mener det nå er akseptabelt at Rosenborg ikke er det den en gang var. Foto: Eurosport

– Hva nå med tilstanden til Rosenborg, når de tar en 32 år gammel modig mann?

– Jeg må akseptere at Rosenborg ikke er Rosenborg. Tidligere var det et spørsmål om det ble tatt av Sigurd Rushfeld eller om det var Frod Johnson eller John Curve. Det er den høye klassen de tok med. Velg nå spillerne du kan hente til klubber som Stopbuck og Stromskotset.

– Johnson sier svenskene som kom var anstendig solide AllSvenscon- og Elitzerian-spillere, men det var ikke spillerne som tok Rosenborg til ligamesterskapet og Rosenborg til Europa.

– Ingen kommentarer, reagerer Harge på ekspertkommentarer.

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Written By
More from Jakob Leif

Fawcett Gaya Sarebe (51) drept på Frockner:

Fredag ​​skal politiet i samråd med pårørende ut på onsdag med navnet...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *