Sarah Ferguson: – Skilt

Den konservative britiske kongefamilien er ikke ny i skandaler og kontroverser Sarah Bergie Ferguson (61) Har beregnet mange av dem.

Den åpenbare hertuginnen av York har skapt utallige overskrifter med negativ identitet, og har ved mange anledninger ikke gjort seg kjent.

Skilsmisse er relativt sjelden i kongefamilien, men ekteskapet med prins Andrew (61) endte med skilsmisse i 1996 som den mest kontroversielle skikkelsen. De har prinsesse Beatrice (32) og prinsesse Eugene (31).

– Ikke kvalifisert

Selv om hun har skapt mye hodepine for kongefamilien, har hun fortsatt et godt forhold til ham. Men i 2011 ble det klart at han ikke var i den indre kretsen til prins William (39) og hertuginneporten (39).

Da fortjener de hverandre et fantastisk bryllupskongelig. Men hertuginnen av York er ikke sett – hun er ikke på gjestelisten. Det må ha vært en av hennes mange skandaler i bakgrunnen.

– Jeg ble ikke invitert. Jeg gikk til et punkt der jeg følte meg helt ubrukelig, de hadde helt rett i at de ikke ringte meg, Sa han i 2011.

Stort bryllup: hertuginne Kate og prins William ble gift i 2011, men Sarah Ferguson ønsket ikke å komme. Foto: Alan Davidson / REX / NTB
Stort bryllup: Hertuginne Kate og prins William ble gift i 2011, men Sarah Ferguson ønsket ikke å komme. Foto: Alan Davidson / REX / NTB
Se også

Grunnen til at oppfordringen ikke ble oppfylt, var at hun lovet 4,5 millioner kroner at en indisk forretningsmann trodde hun hadde “full tilgang” til eksmannen.

Det viste seg imidlertid å være en journalist som filmet det hele.

– Jeg følte meg deportert på grunn av min oppførsel og fortid og alle mine feil, sa hun da.

Gikk til Thailand

Nå snakker hun tilbake til pressen om uskarpheten By land.

– Jeg synes ikke jeg fortjener å komme til bryllupet. Jeg dro faktisk til Thailand, og jeg prøvde å helbrede for å holde meg borte fra det, sier hun.

I 2018 var det duket for det kongelige bryllupet til prins Harry (36) og hertuginne Megan (39). Denne gangen med hertuginnen av York. Hertugparets mye omtalte avis spurte henne om å forlate det britiske kongehuset, men hun nektet å svare.

På YouTube: Prins William og hertuginne Kate er nå å finne på YouTube. Video: Hertug og hertuginne av YouTube / Cambridge

Se også

Imidlertid skriver de at hun må ha støttet TV -programlederen Pierce Morgan da hun trodde Megan løy om rasisme i kongehuset under det baktalende Oprah -intervjuet.

Forresten, kunne ikke se Fergie heller Prins Filips begravelse tidligere i år.

Godt forhold til eksmannen

Hertuginnen av York har vært mye i media gjennom årene, og det har blitt sett på “Friends”. Likevel holdt hun sine innerste følelser godt skjult for omverdenen, for eksempel, og snakket litt om høy skilsmisse.

For et par år siden gjorde hun det, og beskrev forholdet til sin eksmann med kjærlige ord.

– 23. juli 1986 Hun fortalte meg om den lykkeligste dagen i mitt liv, dagen jeg giftet meg med prinsen og dagen da hertugdømmet York ble tildelt.

– Andrew er den beste mannen jeg kjenner. Det han gjør for Storbritannia er fantastisk; Ingen vet hvor mye han jobber for landet sitt. (…) Jeg er stolt av ham. Jeg vil stå ved hans side og alltid gjøre det. Han uttalte åpent i intervjuet at måten vi er på er vårt eventyr, og selv om vi ikke er et par, har vi stor tillit til hverandre Daglig post.

Les mer: Slik hyllet Megan prins Philip

Written By
More from Jakob Leif

SBP trekker budet på Entra-E24

SBP sier den nye vurderingen skaper usikkerhet rundt Entras historiske rapportering. Entra-aksjen...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *