Se den første traileren av The Witcher: Nightmare of the Wolf

Witzers planer på Netflix blir verdsatt, med neste mann som anime-filmen Nightmare of the Wolf. Premieredatoen er satt til 23. august, og før lanseringen har Power Agent gitt ut en actionfylt trailer.

Lauren Hisrish, sjef for Netflix’s The Witcher-serien, forklarer hva som skjer i traileren. (Video: Netflix)

Toppen av artikkelen gir den første virkelige scenen til både videoen, historien og karakterene du kan se. Den unge og velutviklede versjonen av hovedpersonen Wesemir finner du her – som er kjent som Geralds mentor av Rivia.

Se statistikken i bildekarusellen nederst i artikkelen.

Handlingen er satt lenge før Geralds tid, og Wesmir aksepterer rollen som uhøflig Witzer eller Wolverine på norsk. Basert på den offisielle tolkningen av filmen starter Wesemir som en klassisk antihelt, han bryr seg bare om penger og til han en dag får en ny utfordring å jobbe med.

– Før Gerald var det hans guide Wesemir – en ung ulv som rømte fra et liv i fattigdom for å drepe monstre for penger. Men når et mystisk nytt monster begynner å terrorisere det politisk ustabile riket, legger Wesemir ut på en skremmende reise som får ham til å konfrontere sine indre demoner.

Wesmir ville ellers dukket opp i andre sesong av Netflix-serien The Witcher Premiere 17. desember. Her reiser Gerald og Siri til Ker Morhan, slottet der ulvene bor.

Spill på Netflix-spill.
Mobilspill må abonneres

READ  Ga Descartes frustrert over avslutningen av Europa League for Arsenal - VG
Written By
More from Jakob Leif

Jens Stoltenberg: Trump svir etter Biden-møtet

Washington / Oslo (Dog Plated): Stoltenberg nevnt tidligere Fire års samarbeid med...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *