Ser dette gjennom Samsungs “Glasses Light”

Den vakre Walking Gate vi allerede delte lekkasjer med, har en scoop: Lekkede videoer avslører hvordan Samsung (?) AR-briller blir forestilt seg.

Samsungs “neste bærbare datamaskin” -videoer lekket

Glass Light lar deg chatte, se filmer og slå på solbrillemodus når du er sliten i den virtuelle verdenen.

I klippene er bildet forhøyet slik at en bruker kan se hva de kan nyte med speilet, spille et bilspill drevet fra en hakket mobil og se alle detaljene i arkitekturen, vendinger, inkludert den klassiske AR-demoen.

Samsung påpeker (det er vanskelig å vite hva et konsept er og hva det ikke er), den personen bruker et tradisjonelt tastatur med briller – Samsungs preferanse er derfor en sømløs endring fra å kontrollere en drone eksternt, med briller (som også er bevist ), for å sitte foran et tastatur. Folk som ikke forstår at briller gir deg hele pulten i synsfeltet, vil tro at du er gal på hvor du sitter og skriver. Det må være slik.

Planlegger Samsung å lansere noe snart, eller er det bare en PR-drøm for internt bruk?

Vi vet ikke hva som er ekte her. Utvilsomt, hos Samsung og alle de andre store selskapene, fungerer AR-briller mer eller mindre lokalt, men å si ingenting om hvor polerte de er og hvor komfortable de er å bruke lenge, tungt og integrert med programvaren og den virkelige verden er for tiden umulig .

Microsoft har jobbet med HoloLens i mange år uten å starte noe i nærheten som bruker teknologi i forbrukerteknologi, og det hadde store begrensninger for mange år siden.

Her er et par fra den andre videoen.

READ  Meteorkrasj lokalt - VG
Written By
More from Jakob Leif

Alexandra Burke: – – Fortalt å bleke huden

Alexandra Burke, 32, fanget alles øyne da hun stakk av med “X...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *