Shanna Mogler: – – Han hadde et forhold til Kim Kardashian

Tidligere i år var han kjent som musiker Travis Parker (45) og Courtney Kardashian (42) ble forelsket, Da har Instagram-profilene deres kjærlige bilder av hverandre.

Imidlertid kan trommeslageren Blink-182 se ut til å ha holdt øye med Kardashian-søstrene i lang tid fordi han nå er beskyldt for å ha en romantisk fortid med en av søstrene i den berømte familien.

I et nytt intervju med Parkers ekskone Shanna Mogler, 46, ser det ut til at hun fant sin eksmann med Kim Kardashian, 40. Det antyder US Weekly.

Skade: Scott D’Sic Courtney sier til Kardashian at han blir skadet når han er sammen med andre. Video: Bilder av Hue på TV2 Sumo.
Se også

– Jeg så dem

Hun giftet seg med Parker, en amerikansk modell og skuespiller, i 2004, før sistnevnte skilte seg to år senere. De har barna London (17) og Alabama (15).

Senere gjenforente de seg flere ganger og dukket opp på en av MTV Video Music Awards. Imidlertid ble skilsmisse i 2008 en realitet, hvoretter de fant nye partnere.

Skilsmisse: Nå forteller Mowgler henne og hennes eks årsaken til splittelsen. Foto: Mediapanch / REX / NTB
Skilsmisse: Nå forteller Mogler henne og hennes eks årsaken til splittelsen. Foto: Mediapanch / REX / NTB
Se også

Som nevnt tidligere elsker Parker og Courtney Kardashian stormen om dagen, men trommeslageren er kanskje ikke den eneste Kardashian-søsteren som har et godt øye.

I følge Mowgler, nemlig nyskilte Kim Kardashian Årsaken til parets separasjon.

“Jeg skilte meg fra eksen fordi jeg så dem – jeg fant ut at de hadde en affære,” sa han til nettstedet.

Så Mowgler påpeker at han aldri “ønsket” å være venner med noen i Kardashian-familien.

Fullført: I “Keeping Up With the Kardashians” sier produksjonen at familien ikke lenger vil ha årstider. Video: TV2
Se også

– Hun er så varm

Kim skal ha møtt trommeslageren mens han jobbet som assistent for Paris Hilton på begynnelsen av 2000-tallet, noe Parker nevner i sine memoarer fra 2015, “Can I Say: Living Large, Seating Death, and Drums, Drums, Drums”.

READ  Corona i USA: - Mørk smitterekord i Florida

“Jeg sjekket hemmelig på Kim:” Jeg bryr meg ikke om hun er kvinnen i skapet, hun er veldig varm, “skriver 45 år gamle Kim i boka, og refererer til Kim som” skapsjenta. “

I følge boka gikk de to ut på en date sammen, der Parker også nevner Kard Holder tritt med Kardashians »-Sternity BorneoVideo.

Fantastiske fans: I traileren til den nye dokumentaren om Paris Hilton, kalt “This is Paris”, beskriver Hilton seg først som sin sanne stemme. Her kan du høre hvorfor stemmen forbløffer fansen. Reporter: Emily Wrightning / Red Carpet
Se også

‘Vi gikk til middag og lunsj. Du tror kanskje jeg skulle gjøre disse dårlige tingene på grunn av denne jentevideoen, men det var motsatt av alle møtene jeg hadde med en jente. Med Kim ønsket jeg å være en gentleman. Det var veldig rart, »skrev Parker i boka.

Flytting US Weekly I 2015 kan Parker også fortelle hvor svak han var da han første gang så Kims.

“Hvordan kan du ikke stirre på Kim? Jeg likte det veldig da jeg hang ut med Paris, men jeg elsker kurvete kvinner. Kims øyegodteri. Jeg fornærmet ikke Paris på noen måte, men kunne ikke ta blikket fra Kim,” heter det. hørtes ut.

Imidlertid kjøper ikke alle Parkers tidligere uttalelser fordi Drummer sier til Mockler-nettstedet at han “100 prosent lyver” om ikke å berøre Kim Kardashian.

Frøken Rani innrømmer at hun ikke vet hvorfor eksmannen hennes lyver om utroskapen hennes med Kim, men synes det ville være “veldig rart” fordi han nå dater sin storesøster.

Les mer: “Hemmelig” bryllupsspill

Written By
More from Jakob Leif

Dronningen sa i trøst i ensomhet: – Du er ikke alene – V.G.

Dronning Elizabeth II brukte deler av sin tradisjonelle juledagstale for å trøste...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *