Sjef: Jeg tror jeg vet hvor Holland skal spille neste sesong

I kveld skal Borussia Dortmund prøve å konvertere 1-2-tapet til Manchester City for opprykk til Champions League. Å vinne hele turneringen er en flott mulighet for Dortmund til å spille i et veldig sjenerøst selskap i høst. På Bundesliga er gule trøyene syv poeng bak Frankfurt, som er en verdifull 4..

Champions League-kamper er også viktige for Earling Broad Holland. Storscoreren fra Brian har vært knyttet til flere toppklubber i Spania og Storbritannia. Det spekuleres i at Borussia Dortmund i kveld ikke vil gi seg hvis den går i stykker.

Dortmund-sjef Hans-Joachim Watske har imidlertid ingen planer om å selge Brad Holland billigere i sommer.

– Den eneste måten å få svar på er å se hvor han spiller etter 1. september. Jeg tror jeg vet hvor han spiller, men det er alt jeg har å si, sier Wattsky i et intervju. BBC.

– Tydelig og ærlig

Kaptein: – Bride Holland er unik

Han insisterer på at Borussia Dortmund ikke trenger å selge spillere.

– Da koronaepidemien rammet verden hadde vi ingen gjeld. Ikke engang en euro. Så dette er en behagelig situasjon. Vi trenger ikke å selge spillere. Det er viktig. Når rike klubber vil ha en spiller fra Borussia Dortmund, er det to muligheter. Først forteller jeg dem at det er håpløst. Andre ganger sier jeg: dette er prisen. De burde vite at det er dyrt. Ingen annen pris. Watske sier at vi er veldig klare og ærlige.

Jadon Sancho Saga dominerte nyhetsfilmen i fjor sommer. Vingen er egnet for Manchester United, men klubbene har aldri klart å akseptere en pris. Borussia Dortmund sto på bakken. Watske innrømmer at å overvinne ryktemøllen er veldig energisk.

READ  Flertall for mistillitsforslag mot svensk regjering - VG

– Noen ganger blir jeg sliten. I fjor sommer sa alle i Storbritannia, alle i Europa og alle journalistene at Jadan Sancho ville havne i Manchester United. Men han spiller fortsatt for Borussia Dortmund. Nå skriver alle at Earling Broad Holland vil spille for Barcelona eller Real Madrid.

Holland satte hastighetsrekorden

– Ikke noe problem med Riola

Denne påsken fikk Mino Riola og Alfie Holland mye oppmerksomhet for en frieritur til Spania. Begge besøkte Barcelona og Real Madrid, noe som ikke akkurat reduserte endringsspekulasjonen. Watske sier at han har et godt forhold til Riola.

– Mino er en spesiell fyr. Han vil gjøre det beste for spilleren sin. Det er hans jobb. Jeg kjenner Mino veldig godt. Han kjenner meg godt. Vi har ingen problemer med hverandre. De vet begge hva den andre vil ha, sier Wattske.

Borussia Dortmund kan være fornøyd med å ha Mates Hummels, Jude Bellingham og Marco Reus tilgjengelig for kveldens kamp. Sancho er ikke matchet ennå. Manchester City har alle de store våpnene bortsett fra Sergio Aguirre.

Written By
More from Jakob Leif

Hadia Tajik – Reagerer på tadsjikiske kort

Feminisme og seksualitet. Dette er et av ordene som Caroline Holmo Hypo...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *