Sjeldent Liverpool-tap – Manchester United – VG kan miste tabellen

(Southampton – Liverpool 1-0) Liverpool tapte poeng for tredje gang. Nå Ole Gunner Solskar og co. Klatre til toppen av bordet.

Publisert:

Ett minutt og 51 sekunder etter at dommeren fløyte, sendte Danny Inkes hjemmelaget i ledelsen. Nettokunnskap var også avgjørende i kampen da Liverpool ikke klarte å skape muligheter til tross for stort press.

Southampton-manager Ralph Husseinhadl falt på kne da sluttfløyta blåste tom St. Mary’s. Han fulgte forrige serierunde borte fra hjemmet på grunn av en koronainfeksjon i sin egen familie, med en sjelden seier mot hjemmelaget Liverpool mandag.

– Hvor lang tid har vi? J ர்க rgen Klopp svarte på spørsmål om hva som gikk galt.

– Begynnelsen på kurset. Ikke bare målet, men begynnelsen generelt. Men gratulerer til Southampton. Du vet hva du møter på dem, men vi kan ikke takle det. Vi burde gjort det enda bedre, sa Liverpool-sjefen etter kampen.

KNIEFALL: Hassan Huddle knekker bak Liverpools Jurgen Klopp, men førstnevnte er vinneren fra managerkampen. Foto: Adam Davy / PA Wire

Nytt blokkeringspar

Trent Alexander-Arnold oppførte seg som en uerfaren unggutt 26 minutter senere da han ga ballen til James Ward-Bruce. Ballen fant hele veien til spissen, som fanget Alison pent.

Blekk hadde en fortid i Liverpool og hadde en lammet feiring, men hans 50. Premier League-mål ga Southampton en drømmestart på kampen.

Når det gjelder Liverpools nylig vedtatte forsvar, er det en drøm som går i oppfyllelse. J ர்க rgen Globe, Bobbinho og Jordan Henderson hadde en sjanse sammen i midtforsvaret, men noen ganger var det problemer med Theo Walcotts hastighet og Ings aggressive press.

READ  - Tilbudet som Climate ga meg var en parodi - VG

Skål: Danny Ings mål var avgjørende. Foto: NAOMI BAKER / X01348

Les mer

Jordan Henderson åpner: – Jeg var på et mørkt sted

Verste sjanse

Gjestene hadde også sjanser med Mohamed Salah og Sadio Mane, mens hjemmelagets innbytter Nathan Della hadde en sjanse til å doble før pause. Han kom inn for Moussa Dijenebo, som forlot banen med tårer i øynene.

Liverpool hadde aldri dukket opp i 12 seriekamper før turen til St Mary’s. Alle de seks seire strake mot Southampton forbedrer lesingen, med laget som forlater pausen etter pause, og legger et stort press på hjemmelagets mål.

Southampton hadde ikke bare ballen, men kjempet tappert mot Liverpools angrepsarsenal. Til tross for at han hadde en stor ball, kunne ikke den store klubben skape mange sjanser. Faktisk kom det første skuddet mot mål etter 75 minutter. Han skriver at de ikke har ventet så lenge siden 2015 Velge. Hjemmelaget ble slått ut i åtte forsøk mot Liverpool og vant det første.

Tapt: Det skuffet Mohamed Salah og Liverpool. Foto: Michael Steele / X01348

J ஜூ rgen Klopps menn har slitt for ligagull i fjor, men har slitt denne sesongen. Liverpool slet med skader og følges tett av rivaler. Manchester United kan vinne mot Burnley tirsdag neste uke.

17. januar er det duket for en stor kamp mellom Liverpool og Ole Gunner Solscar og Co.

Southampton har også en fantastisk sesong. Etter mandagens seier ligger de på 6. plass, bare fire poeng bak serielederen.

Written By
More from Jakob Leif

– Alle er vaksinert på forhånd – VG

Gode ​​nyheter: FHI-områdedirektør Khair Bukolm. Foto: Helge Mickelson, VG Totalt forventer Norge...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *