Skade på Benzema – Frankrike tillit til repetisjon av klær – VG

(Frankrike – Bulgaria 3-0) Karim Benzemas retur til landslaget var uventet ikke en drøm for ham og Frankrike. En uke før europamesterskapet startet måtte superspissen dra med en skade – men den erstatteren viste at han ikke var en dårlig erstatning.

Publisert:

Seks år etter utvisning er Karim Benzema tilbake på landslaget. Den kontroversielle superstjernen, som ble utvist og ødelagt, fortsetter å bygge Real Madrid-troppen, og har kommet tilbake til landslagsvarmen etter at han til slutt ble benådet av Didier Deschamps.

Selv om rettsaken pågår i oktober, har den franske treneren valgt å legge til Benzema: angriperen er blitt anklaget for å ha hjulpet den tidligere landslagsspilleren Matthew Valfuna med et tidligere sexbånd.

I sitt comeback mot Wales forrige uke svarte Benzema på det brennende håpet om et straffespark med en hamstringskade etter at han fikk en kneskade i tirsdagens kamp. Innledende rapporter antyder imidlertid at dette ikke kan være en alvorlig skade.

Frankrike deler bilde: Karim Benzema har endelig kommet tilbake på landslaget, men ble skadet av banen en uke før EM brøt løs for Frankrike. Foto: Christoph Petit Desson / EPA

Da Antoine Griezmann sparket messingen i kveldens første mål, var det utrolig at dette aldri hadde skjedd før. Sammen med Benzema og Kylian Mbabane skremte han motstanderen og møtte tre angripende franske stjerner, med bare en effekt på det bulgarske forsvaret. Griezmann svarte raskt da ballen plutselig kom, og saksen sparket ballen gjennom en bulgarsk forsvarer.

Benzema har beskrevet seg selv som en Formel 1-bil og en vogn mot Bulgaria, Oliver Groot, i stedet. “Da er jeg snill,” la han til i et Instagram-innlegg. Tirsdag vant Chelsea-spissen løpet da han vant dagens andre kamp for Frankrike på slutten av andre omgang – deretter gikk han inn. Hans Andre noen minutter senere.

READ  Terrorangrep på Kabul flyplass - mer enn 100 drept - Viji

Frankrike dominerte fullstendig generalprøven til EM. Det stoppet ikke med nydelige angrepskombinasjoner og fullføring av mål, men målet måtte være rett før Tyskland kunne være på motsatt banehalvdel om en uke.

Les mer

Koronainfeksjon i det svenske valgkommisjonsteamet: – Vi håper han har fått en god variant

Franskmennene vil gjøre opp for det endelige tapet hjemme fra forrige EM, men må stramme inn fra start. Plassert i “Group of Death”, der den siste motstanderen i fem år etter Portugal, er det ikke rom for feil.

Frankrike er for store til å løfte Henry Delaunay Trophy på Wembley 11. juli. Den dominerende verdensmesteren har også et skummelt lag som det han hadde for tre år siden, denne gangen med litt ekstra benzemakrydder i bollen.

Sosialistisk parti! Flere europamesterskapslag var i aksjon tirsdag. Spanias nødlandslag beseiret Litauen 4-0. Island forbereder seg til EM uten Robert Lewandowski 2-2 på poengtabellen. Ungarn spilte 0-0 mot Irland og Tsjekkia gjorde 3-1 uavgjort med Albania.

Written By
More from Jakob Leif

Eksperter fornøyd med vaksinefunn: – Veldig gode nyheter

Fredag ​​kom nyheten om Pfizer / Biotech-vaksinen Åttifem prosent effektivt etter en...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *