Snart kan du spille Fortnight på iPhone igjen

Sammenstøtet mellom Apple og Epic fortsetter, men Fortnight-spillere kan snart spille Fortnight igjen på iPad og iPhone.

En måte å blokkere Apple Fortnight på er å kjøre GeForce Cloud, Nvidias skytjeneste i Safari-nettleseren. BBC.

Når spillet spilles på denne måten, mottar ikke Apple 30 prosent av inntektene fra kjøp i app, fordi spillet er veldig etterspurt når det kjører iOS-appen fra Apple App Store.

Krokene og krokene mellom Epic og Apple er sterke, med Epic som hevder at en høy andel av Apple-påstandene er konkurransedyktige, mens Apple anklager Epic for å være fri reisende. De to partene møtes i retten i mai, og saken forventes å ta flere år.

Kan føre til forsinkelser i spillet

Statistikk fra rettsdokumenter viser at 116 millioner Fortnights spiller i iOS.

Nvidia tilbyr foreløpig ikke skytjenesten for iOS-produkter, men det forventes en utvidelse før jul. Fortnight vil imidlertid ikke være et av spillene som tilbys når denne plattformen utvides til iOS.

En talsmann for Nvidia sa: BBC.

Spillopplevelsen i GeForce-skyen avhenger blant annet av spillerens internettforbindelse. Cloud play forårsaker en liten forsinkelse fra den manøvrerende spilleren til den er registrert på spillets servere. Noen brukere rapporterer også fra tid til annen dårlig videokvalitet.

READ  Corona i India - her er det feil
Written By
More from Jakob Leif

21 Ikke beregnet – NRK Oslo og Waikane – Lokale nyheter, TV og radio

Rundt klokka 16 onsdag kveld flyttet politiet inn i en rask gjørmeskred...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *