Solkjor Pokpa Goal and Table Top – VG

(Burnley-Manchester United 0-1) Etter 755 dager som Manchester United-manager, toppet Ole Gunner Soulscar Premier League.

Publisert:

Nå har både United og Liverpool spilt 17 kamper denne sesongen, med seier tirsdag kveld er United tre poeng foran Jrgen Globe og Liverpool.

– Vi er nesten halvveis i sesongen, så det betyr at vi har gjort noe riktig. Men la oss se i mai. Soulscar TV2 sier etter kampen at det blir en virkelig reality check mot det beste laget i England det siste halvannet året.

Neste søndag møter United Liverpool på Anfield.

Les mer

Sollys om koronaen: – er skummelt

Soulscar ble spurt om det å være på toppen av tabellen var en drøm.

– Jeg var en drømmer, jeg drømte om jobben jeg fikk nå, svarte Solscar og smilte pent.

Paul Pogba spilte hele kampen.

– Dagens kamp var tøff og tøff, men selvfølgelig ønsket vi å vinne. “Vi må fokusere på det til slutten av sesongen,” sier Bokba på TV2.

Burnley hadde 20 angrep og gode minutter i starten av kampen, da handlet det mye om gjestene, 38 minutter senere avlyste United et mål. Harry Maguire siktet ballen med hodet. Men gleden var kortvarig fordi Maguire var skyldig da han brukte ryggen til Burnleys nederlandske forsvarer Eric Peters.

Bokba aksepterte ikke heftig kanselleringen av målet.

– Men dommeren bestemmer. Men Bokba sier på TV2s sending at det var et vakkert mål.

Tidligere Liverpool-spiss Peter Crouch tok raskt til Twitter etter kanselleringen: “Jeg er ikke sikker på om jeg hadde hatt flere mål igjen uten Maguires mål.

READ  Dette er de nye aktivitetene - VG.

Det endte imidlertid ikke på slutten av målet på grunn av Bokbas strålende inngripen, han klarte å ødelegge ballen til hjørnet med fingertuppen. Ballen var da nær Matthew Lawton på vei mot mål, så Burnley-keeper Nick Pope så håpløs ut da ballen gled mellom beina hans.

Soulscar tok tak i begge knyttnever og løftet dem over hodet, mens han smilte intelligent og godt, mens ballen var i nettet.

Solskar sa kort etter kampen at Pogba hadde mange problemer med skader og korona.

– Nå er han i form. Soulscar sier til TV2 at han har kvaliteter, og målet var veldig bra.

Mye Liverpool

755 dager senere er Manchester United-manager Ole Gunner Solskar øverst på tabellen med sine menn. Solscar takket ja til lederjobben 19. desember 2018 og tiltrådte jobben permanent 28. mars neste år.

Soulscars topplasser ved tabellen tirsdag kveld var uavgjort, men med en seier er de tre poeng foran Liverpool i Premier League. Også på søndag reiser United til Anfield for en bedre kamp. helg De møtes igjen i 4. runde i FA Cup.

Les mer

Manchester United – City tapte mot rivaler i årets fjerde semifinale

Mål: Luke Shaw gratulerer Paul Pogba med å score mot Burnley. Foto: Clive Brunchill / PA Wire

Les mer

Globus med en pinne for Manchester United før storkampen

United var topp etter første kamp i sesongen 2018/2019 fordi de hadde en fredagskamp i åpningskampen, men de tok ikke ledelsen etter første runde. I september 2017 toppet Manchester United tabellen 2-2 mot Stoke. De hadde en seks-dagers tidsplan. Jose Mourinho var da manager, som var lagoppstillingen: Di Gia, Dormian, Jones, Bailey, Valencia, Pogba, Matic, Herrera, Rashford, Lukaku og Miquitarian.

READ  Stimulerer oppmerksomhet: - Frykt for trenere

Manchester går videre til FA Cup, møter Liverpool i neste runde:

Anthony Marshall hadde flere sjanser i denne kampen. Det inkluderte Edinson Cavani. Marshall Uniteds andre mål kunne ha blitt scoret på tre minutter på overtid. Men Nick Pope hadde en god kamp for Burnley og scoret flere mål.

Written By
More from Jakob Leif

Neymar – Overraskende detaljer lekket

Fra en veldig ung alder ble Neymar spådd å bli en av...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *