Som en by øker Mahrez-perlen deres tilstedeværelse

Everton – Manchester City 1–3 (1–1)

Kampen mellom Everton og Manchester City skulle foregå 28. desember, men ble utsatt på grunn av koronar hjertesykdom i City-troppen.

Sjekk sammendraget av konkurransen i videovinduet over!

Begge lag måtte klare seg uten å få høye poengsummer. Dominic Calvert-Levine (13) og Ilke Gundogan (11) måtte begge stå på grunn av skader.

Til tross for hva Everton måtte gjøre uten stjernespissen, måtte Joshua King finne en løsning for å komme tilbake på benken.

På benken i Manchester City har Kevin de Bruyne kommet tilbake etter å ha vært utenfor siden 20. januar.

Bill Fotten, Riyadh Mahrez og Bernardo Silva bekreftet at Light Blues hadde tatt tre viktige poeng i kampen om ligatittelen. Distansen for byrival Manchester United er nå ti poeng. Seieren er Manchester Citys tolvte opptreden i Premier League.

– De er av enorm kvalitet på laget. De trekker Everton i stykker. Jeg var veldig imponert over Manchester City, sier Brett Hungland etter kampen.

Viktig: Ilke Gundogan er en av Pep Cardiolas viktigste spillere denne sesongen. Onsdag måtte City klare seg uten tyskeren.

Viktig: Ilke Gundogan er en av Pep Cardiolas viktigste spillere denne sesongen. Onsdag måtte City klare seg uten tyskeren. Foto: Twenty3 / TV2

City tok ledelsen, men Everton trakk seg tilbake

Allerede to minutter senere var City nær å ta ledelsen, men Jordan Pickford viste at han var våken. Begge lag prøvde å brodere med sikkerhet, men målene ventet den første halvtimen.

Etter noen minutter skulle den endelig treffe lyseblå. City presset, og ballen endte med Bill Foden. Unggutten scoret godt og ballen gikk gjennom Seamus Coleman. Dermed spilte Bigford bedre, og Foden kunne heie på sitt sjette seriemål.

Men Citys åndedrettsstans varte ikke lenge. Allerede fem minutter senere var det en balanse i regnskapet. Everton satte tempoet og Lucas Dickney kom ut av hjørnet av sekstenmeteren.

Ballen gikk til stolpen, men spratt på Richardson. Derfor kan brasilianeren være hans enkleste mål i livet hans.

– Dette er definisjonen av å være på rett sted til rett tid, ifølge TV2s fotballekspert Siemen Stams-M ல்ல ller.

Fikk ledelsen med drømmemål

I andre omgang så lagene ut til å være litt mer forsiktige og ventet på at motstanderen skulle komme med et angrep.

Det var slik i 18 minutter. Da var Riyadh nok for Mahras. Algerieren trakk i den kjente stilen og traff ballen i det fjerne hjørnet. Wingers vakre skuespill.

Carlo Ancelottis motangrep ble plassert på Joshua King.

Men å snu kampen blir fort enda vanskeligere. Det var Bernardo Silva som viste skuddet 15 minutter før slutt.

– Du må stille store spørsmål til Jordan Pickfords keeperjobb der, sa TV2s Premier League-kommentator Caspar Wickestot.

To minutter senere var det på tide for Kevin de Bruyne å komme tilbake. Belgia klarte ikke å sette sitt preg i denne kampen, men Cardiola er veldig glad for at midtbanespilleren er klar til å komme tilbake og bidra i kampen om ligatittelen.

Denne seieren er Citys tolvte gang i ligaen. De har også vunnet ti strake kamper i 2021. Dette er en ny plate. Aldri før har et lag i Premier League startet et kalenderår med ti strake seire. Den forrige rekorden delte Manchester United og Bolton med ni seire.

Stars Weekend Quiz: Hugo Loris, hva vet du om deg selv og klubben din?

Nå se

READ  Derfor har Soulscar Predige Mason (19) - V.G.
Written By
More from Jakob Leif

Valgsvindel anklager demokrater – NRK Urix – Utenlandske nyheter og dokumentarer

Republikanerne anklager demokratene for juks når de teller stemmer i de fire...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *