Sophie Ellis Isatzen: – – Respektløshet og tragedie

– Jeg jobbet veldig hardt. Dette er ikke første gang dette skjer.

Ingborg Sennachett (35) sier dette etter å ha sett et bilde lagt ut av Sophie Ellis Stein Eisen (25) på Instagram-konto.

På det kontroversielle bildet stikker bloggdronningen ut med kollegaen Annieken J ென் rgensen, også kjent som “Anniejor”. Mangel på infeksjonskontroll gjør at blodet i senna settes raskere.

– Uptonboston-journalist Seog Hør sier det er vanskelig å gjøre det om og om igjen.

Løp: Ingborg Sennachett urinerer mens han ser på kyssefilmen. Foto: Wither Root / NDP
Løp: Ingbork Sennachet urinerer etter å ha sett det kyssende bildet. Foto: Wither Root / NDP
Se også

– Må forsvare seg

Dette er ikke første gang Sophie Ellis blir kritisert for sin liberale holdning til smittevernråd.

Tidlig i høst måtte han tåle kritikk, Begge er fra Chennai Og Fra Bent Hay, Etter å ha publisert en serie bilder som er helt uten meterregel.

– Å se er respektløst og trist. De gjør begge forretninger og har på seg klærne om morgenen, sier Sennacet.

FHI anbefaler likevel å holde en meter unna folk du ikke bor sammen med. Avstand ansikt til ansikt er veldig viktig fordi det er her du har størst risiko for å bli skadet.

Sennachett håper Sophie Ellis vil kommentere bildet, i motsetning til det var tidligere i høst. Hun tror ikke bloggeren vil være flat, men vil spørre hvordan hun forsvarer sin oppførsel.

– Vi skal ikke ha en skrikekultur, alle gjør feil. Jeg gjør også en feil. Men det er en forskjell hvis du vet at det du gjør ikke er riktig.

Åpning: I Sophie Ellis ‘nye bok “Things I Learned” åpner hun seg for de mest personlige tingene noensinne. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter / Red Carpet
Se også

– Folk dør

Sennachett påpeker at mange nå er i vanskelige livssituasjoner som et resultat av ringvirkninger av koronainfeksjon.

READ  IPhone, Apple | Kritikk etter introduksjonen av iPhone:

– Det er en situasjon der folk dør, det er ensomhet, økonomien rundt oss kollapser, jobber forsvinner. Da er det på tide å tisse litt.

Samfunnsdebattanten sier at Trentelac har bestemt seg for ikke å reise hjem denne julen fordi han ikke vil at familien hans skal bli utsatt for Govt-19-viruset.

Kompleks: Etter at Sophie Ellis lastet opp to bilder på Instagram foran Slotsplason, kritiserte mange innflytelsen. Nå svarer hun på seg selv. Video: Red Carpet
Se også

– Jeg er litt flau over å se denne filmen få tusenvis av likes. Hvorfor stiller ikke flere spørsmål om avstand?, Legger han til:

– Avstand er det som redder liv nå.

– Allmennheten som legger ut offentlige innlegg på offentlige kanaler, burde tåle en offentlig debatt, sier han.

Han sier at vi er i en mye verre situasjon nå enn det. Mates Hanson har også presset seg inn i kritikk. På Instagram la “Barman” -verten ut et skjermbilde av innlegget, der han skriver:

Introdusert introduserer jeg: verdens korteste meter. Sosialistisk parti! Husk å gi alle besteforeldre en streng beskjed om at de ikke kan klemme besteforeldrene sine 1. juledag.

Marna Hogan er en av de mest innflytelsesrike av reaksjonærene. For TV2 sier han at han anser dette innlegget som skadelig.

– Jeg engasjerer meg sjelden i det andre gjør, men når det direkte skader andre, kan jeg ikke la være å si nei, sier han.

Reagerer på kritikk

Sea and Here har vært i kontakt med Annigen J ர்க rgensen, som ikke ønsket å kommentere saken. Sophie Ellis Isatsen har ennå ikke svart på våre pågående henvendelser.

READ  - Første gang jeg klødde i beina - NRK Games - Sportsnyheter, resultater og kringkastingsplan

På sin egen Instagram skriver han imidlertid på søndag ettermiddag:

“Jeg tar infeksjonskontroll på alvor – jeg unngår store folkemengder, ofte alene. Bruk alltid masker, bestiller julegaver på nettet, møter aldri mer enn fem i uken (uten arbeid). “, Skriver han og fortsetter:

Svar: Sophie Ellis la ut dette på Instagram søndag ettermiddag. Foto: Skjermbilde
Svar: Sophie Ellis la ut dette på Instagram søndag ettermiddag. Foto: Skjermbilde
Se også

“Forhold du ikke vet noe om, bestemmer ikke hvor mye tid du bruker sammen, eller om en av oss virkelig er dårlig. Forstå i dag at den kan sende noen signaler, men jeg forlater bildet fordi jeg vet hva som ligger bak”, skriver han. .

Les mer: Griser beskytter julekalenderen

Written By
More from Jakob Leif

Gjert Ingebrigtsen: – Mot skomani

Under maraton trening ved Rio 2016 OL, endret friidrett alltid. Elliott Gipcoz,...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *