Soulscar gjorde ni endringer – kjempet for en målseier – V.G.

(Manchester United – Watford 1-0) Foto / Klimt-eksportør Philip Jinkernacle (26) debuterte, mens Ole Gunner Soulskar (47) vant – og tok Manchester United til fjerde runde i FA Cup.

Publisert:

Etter 0-2 med Manchester City i League Cup Midtuke, Det fjerde semifinale nederlaget i Soulscore Cup som United-sjef, Norge forvandlet nesten hele laget før Elton Johns mesterskapslag ankom Old Trafford.

Det skjedde. Den eneste utespilleren som ble beholdt i det ellevte fra City-spillet var Scott McDomini – det eneste målet i kampen var en velutført ledelse, allerede fem minutter senere fra venstreback Alex Dellas i et hjørne.

– Vi gjør mye arbeid med dødballer. McDomineh sier til BBC at jeg burde få en høyere poengsum i overskriftene, og peker på hans egen høyde på 193 centimeter.

Ledelsen var bra for hjemmelaget. Watford var forferdelig nok til å takle Uniteds B-lag.

– Det er mange grunner. Vi begynner å komplisere ting, sender en og to menn for ikke å angripe, vi forventes to ganger. Det vil være et lite hjerte i halsen. De har to spillere som er veldig raske – som Sir og Gray, forteller Ole Gunner Solskar da til Vyasat.

Høyde: Scott McDomine ledet Manchester United 1-0 – og feiret med entusiasme. Juan Mata til høyre. Foto: Martin Rickett / BA

Juan Mata burde ha doblet ledelsen da Tony van de Peek sparket spanjolen alene med Watford-keeper Bachmann like før pause, men sistnevnte var Barry. I motsatt ende skapte ikke Watford de største mulighetene, men hadde likevel noen tilnærminger til risiko.

United klarte ikke å drepe spenningen etter pause, og i sin 11. FA-cupkamp som United-manager tok Soulscar ingen sjanser: han kastet inn både Anthony Marshall og Marcus Rashford de siste 20 minuttene i håp om å berolige benkepulsen.

READ  Ny forskning: - Vi er ikke eldre enn dette

Dette er ikke noe mer enn en misbrukt mulighet for rashboard. Nok til en kjedelig fotballkamp utenfor United-bredden. Motstanderen i fjerde runde vil være klar under uavgjort mandag kveld.

– Vi tok noen gale avgjørelser, men vant til slutt, sier Solskar kort.

VG Live: Vi fulgte kampen her!

Den norske stjernen, playmakeren og målscoreren Bruno Fernandez fikk hvile på benken gjennom hele kampen, mens kaptein Harry Maguire måtte spille mer enn planlagt. Midtbanespilleren måtte inn kort før pause da Eric Bailey ble skadet og måtte gå.

Allerede på tirsdag er det en ny Premier League-kamp mot Burnley. Neste søndag er det første kamp mot mestere Liverpool. Dermed kan Solscar bruke sin stilling i januar.

– De trenger kamptrening. Jo flere kamper de spiller, jo bedre sier Soulscar, og tidligere Hawksund vil savne neste ukes Bailey-kamper på grunn av en alvorlig nakkeskade påført i en kollisjon med William Troost-Ekong og United-keeper Dean Henderson.

Les mer

Fernandes mener tapet av byen avslørte problemet

Ole Gunner Soulscar ser imidlertid Uniteds fremgang, som kan komme inn i andre halvdel av ligasesongen som en seriøs tittelutfordring for første gang på mange sesonger.

– I de fleste tilfeller har vi kommet bedre ut. Kropp. Vi kjører konkurranser og vi er veldig godt trente. Da er håpet så mye bedre. Vi har hentet to spillere for å bygge tillit. Bruno, Cavani. De har gjort en forskjell, forklarer Solskar til Vyasat.

Philip Jinkernacle vant sin første kamp for Watford etter Bosemans overgang fra Boat / Klimt. Dane var tett på venstre side 4-4-2, noe som ikke var preget av vold – men allerede har fått ansvaret for dødballen i sin nye klubb. 76 minutter senere ble Old Trafford hjørnespark sendt til høyre av Old Trafford.

READ  Fotball | Dommer Darren Tristale beklager:

Grafikk: www.sofascore.com

Written By
More from Jakob Leif

Globo dropper verdensmesterskapet til 2020 – Iverson gjør det samme – VG

Draper World Cup: Emil Iverson (til venstre) og Johannes Hasflat avbildet her...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *