Southampton var borte med ti mann – V.G.

(Southampton – Leicester 1-1) Ti minutter før spill ble hjemmelaget redusert til ti mann, men klarte å sikre at Leicesters sinte rivaler fikk en hjelpende hånd i de fire første kampene.

Publisert:

Krigen for de fire første begynner virkelig å intensivere. Leicester er plassert på tredje plass på det beste stedet, men utfordringene er ikke langt unna ettersom Brendan Rodgers menn kan gjøre en feil.

Så med ti mann er det mange flere med London, og Liverpool-adresser berømmer gjerne seg selv for Southampton’s prestasjon.

Chelsea og West Ham er toppen av kampen om fjerdeplassen, mens forsvarende mester Liverpool trenger all hjelp for å kvalifisere seg til Champions League neste sesong. Før han møtte Manchester United på søndag, har Leicester åtte poeng mer enn en kamp.

De fikk hjelp – selv om Leicester så ut til å ha en drømmescene.

Topp seks: Dette er kampen om de fire første. Tottenham og Everton ligger bak på topp seks.

rødt kort

Ellers visste den pålitelige danske blokkeringen Jonic Westerkard rett og slett ikke når han ville komme tilbake fra sitt eget straffefelt.

Jamie Verdy så ut til å få ballen først og Mr. Gjort Westerkort til en farlig avtale. Han slo en liten ball, mange menn – og fikk marsjordren ti minutter før kamp.

– Det virket litt strengt. Saints-keeper McCarthy sier at han trodde han tok ballen, så jeg vet ikke om han blokkerte en klar målmulighet, og anerkjente flittig innsatsen.

Fram til 26. oktober 2019 ble Ryan Bertrand utvist tolv minutter senere, og etterlot den minste “Dijo Wu” til han var 0-9 på resultattavlen i Leicester St Mary’s.

Rødt kort: Janic Westerkard blir utvist for kampen mot Leicester. Foto: Kirsty Wicklesworth / POOL / AP POOL

Iheanacho jeg fokuserer

Likhetene her er imidlertid begrensede. Leicester slet med å bryte ned det mest kompakte Southampton-forsvaret og skapte aldri de beste scoringssjansene.

I stedet gjorde toppen av “Fox” den nigerianske formspilleren Kelechi Ihianacho et straffespark da han stoppet et skuddforsøk med hånden. James Ward-Bruce scoret med selvtillit.

Så reiste Leicester seg endelig. De dyttet flere hjørnespark frem, den ene etter den andre, med et plettfritt innlegg på Johnny Evans hodeskalle som Ihienacho delvis opprettet.

Den irske forsvareren klarte ikke å kjempe fra hode til hode, mens West Ham, Chelsea og Liverpool-fans sørget for å rive håret ut.

Leicester presset på for seier, men Jamie Verdy ble blokkert i Southampton-buret av en suveren Alex McCarthy, og gjorde dermed uavgjort.

READ  - Gjorde kampen til skitt
Written By
More from Jakob Leif

Molde får over 10 millioner dollar for opprykk – “flykter” til Spania – VG

Erimentet: Eric Holland Andersons følsomme berøring setter Oliver Baman utenfor Hofenheims mål...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *