Spill, Harry Kane | Eksperter er uenige om Kane:

Michael Dawson og Gary Neville har forskjellige oppfatninger om fraværet av Harry Kane i kampen mellom Tottenham og Manchester City.

Det store temaet for Harry Kane -samtalen er at dette endringsvinduet nå tar slutt.

Med omtrent to uker igjen er engelskmannen fremdeles Tottenham -spiller, og ble bekreftet i klubbens stevneteam på mandag. Det er fortsatt mulig for målmaskinen å forsvinne til fordel for Manchester City, men sannsynligheten er lavere hver dag.

Etter at Spurs vant over Manchester City, spurte hjemmefansen: “Ser du, Harry Kane?” Du kan høre det skrike. Etter kampen hadde Sky Sports en lang økt. Mange eksperter der kommenterte situasjonen.

– Ikke rart at han ikke er involvert i denne konkurransen fordi han bare har trent noen dager. Når Harry Kane kommer tilbake til feltet i en Tottenham -skjorte, vil fansen synge navnet hans fordi han starter en legende i denne klubben, tidligere Tottenham -forsvarer Michael Dawson.

Les også: Christian Eriksen avgjorde kampen da han fikk et hjerteinfarkt. Nå snakker Taylor for første gang: – Jeg så det umiddelbart

– Sporer trenger ikke å gjøre noe

Dawson la nylig fotballskoene på hylla etter en begivenhetsrik karriere, og vant 324 kamper for Tottenham. Han ble også kunngjort som klubbens ambassadør etter nyheten om karriereferien.

– Jeg tror Harry Kane vil bli i Tottenham av mange grunner. Prisen det er snakk om er helt latterlig fordi Manchester City har betalt over 100 100 millioner for Jack Grealish. Kane koster 160 og Daniel Levy har sagt at han bare ikke vil selge det. Han har tre år igjen av kontrakten sin, så det er lett å bli vant til at Spurs ikke gjør noe, fortsetter Dawson.

READ  Samsung Galaxy S21 + 5G - Faller mellom to stoler

Gary Neville ble spurt om Carries fremtid da han trodde 27-åringen skulle spille tidlig i neste måned.

– Sånn sett var alle de engelske spillerne som bidro til England på EM og var friske på banen for klubbene sine denne helgen. Hvis alt hadde vært klart med Kane, hadde han spilt her i dag. Jeg forklarer at han forlater det faktum at han ikke er her i dag. Han var ikke engang kaptein for klubben, til stor overraskelse for mange.

Les også: Rafiq Jegnini klar for formen

Og fortsetter:

– Ikke alle engelskmenn var på banen, men støtten på laget eller under laget var høy. Til tross for lite trening var Jaden Sancho og Calvin Phillips der. Harry Kane er den mest profesjonelle spilleren du noen gang vil møte, så det er noe som skjer her.

Spørsmålet oppstod også om Kanes overgang var mulig, der tidligere Liverpool -spiller Graeme Sounes hadde en klar idé om hvorfor han ennå ikke var hentet inn.

Hvis City og Spurs nærmer seg en avtale, kan man spørre hvorfor de ikke allerede er klare til å endre. Men Tottenham vil ikke få et tips om 100 millioner kroner, de må bruke store penger, men de spillerne er ikke overalt. Spurs er i en vanskelig situasjon fordi de vet at andre klubber har penger eller kommer til å kjenne salget.


Written By
More from Jakob Leif

– Du har allerede fullført en kald krig – VG

Driving On: USAs president Joe Biden ønsker videre undersøkelse av om koronaviruset...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *