Spillselskap krasjer etter notering – E24

Grafton vil være den første store sørkoreanske aksjen som faller siden begynnelsen av dette året, mens oljeprisen kommer seg noe fra gårsdagens fall.

Lee Jin-man / A.P.
Publisert:

Slik ser aksjemarkedet i Asia ut tirsdag morgen, norsk tid:

  • Nikkei 225 er opp 0,1 prosent
  • Cosby er ned 0,69 prosent i Seoul
  • I Hong Kong steg Hong Kong 0,29 prosent
  • Shanghai -sammensetningen falt 0,14 prosent
  • Shenzhen -blandingen var ned 0,34 prosent

Fallet i Kina kommer etter nye angrep for å forhindre infeksjon av delta -varianten av korona -viruset. Nylig har det vært et stort antall koronapasienter i Kina siden epidemien begynte Reuters. Samme nyhetsbyrå Smitten økte med 25 prosent i Kina mandag.

kinesisk SCMP Flere avganger med fly, tog, buss og bil er kansellert av myndighetene. Blant annet har ingen lov til å reise til hovedstaden Beijing, og det har ikke vært null smitte de siste 14 dagene i området der de bor.

Mandag førte det til at oljeprisen nærmet seg fire prosent. Tidlig tirsdag morgen steg oljeprisen 0,12 prosent til 69,3 dollar fatet for olje fra Nordsjøen.

Crafton -aksjene faller kraftig

Tirsdag ble spillselskapet Crafton børsnotert i Sør -Korea. Dette selskapet står bak PlayerUnknown’s Battlegrounds som Fortnight kjent som PUBG.

Fra begynnelsen falt aksjen kraftig. Tirsdag morgen falt aksjen hele 20 prosent.

Analytikere mener at fallet i Crofton skyldtes høye priser og risikoen for Kinas sterke kontroll, der spillselskaper ikke er helt trygge etter at kinesiske embetsmenn blant annet slo til på utdanningssektoren. Tencent og Alibaba skriver Reuters.

Crafton er den første store aksjen som ikke steg over åpningskursen på sin første handelsdag siden den ble notert i Seoul i år.

Samsungs aksjer faller etter at sjefen blir løslatt

Samsungs administrerende direktør Lee Jae-yong blir fredag ​​løslatt fra en fengsel på 18 måneder på 30 måneder. Han er anklaget for å ha bestukket daværende president Park Geun-hye for å få statlig støtte til sammenslåingen mellom de to Samsung-døtrene. Associated Press.

Samsung Electronics falt 1,35 prosent tirsdag, mens Samsung C&T, Heavy Industries, SDS, Life Insurance, Fire & Marine Insurance og SAIL falt 0,3 til 2,1 prosent på verdensbasis. Samsung Engineering and Biology, derimot, økte med henholdsvis 3,62 og 5,17 prosent.

Denne frigjøringen fokuserer på de nære båndene mellom selskapene som dominerer majoriteten av den sørkoreanske økonomien og regjeringen. Sittende president Moon Jae-in har tidligere lovet å bringe disse familiekontrollerte føderasjonene under kontroll. Finansielle tider.

Ifølge Park Sang-in, professor i økonomi ved FT ved Seoul National University, er dette et skritt mot reformer og svik mot tilliten til at spesielle innrømmelser ikke vil være tilgjengelige for næringseliten.

Les på E24 +

Fire ferdige porteføljer: Slik investerer eksperter passivt

READ  Hjørnesteininvestor Spetalan droppet umiddelbart lakselisten - E24
Written By
More from Jakob Leif

Kareem Benzema nærmet Raul med en klassescore mot Chelsea – VG

(Real Madrid – Chelsea 1-1) Jose Mourinho kalte ham en katt, men...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *