Sport, Premier League Thoroughbred City kommer garantert til å komme med en ny stokkauksjon

– Det ville være veldig rart om de ikke kom med et nytt tilbud. Eric Thorstweight hevder da at Harry Kane ble lurt.

Da Tottenham slo Manchester City 1-0 i starten av Premier League i helgen, var Harry Kane ingen steder å se på banen, benken eller tribunen.

Tottenhams stjernespiss har blitt koblet til et trekk til City de siste ukene, og det spekuleres i at 28-åringen nylig kan ha mislyktes i å trene med lagkameratene fordi han ønsket overgang.

Tirsdag kom Kane tilbake til trening med resten av laget.

Imidlertid, før midlertidig spesialist Fabrizio Romano lukker vinduet, er det klart at Manchester City kommer tilbake til feltet med et nytt forsøk på den engelske landslagsspissen.

– Veldig rart hvis de ikke byr igjen

Dette bør ikke overraske den tidligere Tottenham -spilleren Eric Thorstweight, som tror Kane lovet.

– Det ville være veldig rart om de ikke kom med et nytt tilbud. Da ble Harry Kane lurt, dvs. De snakker sammen, og dette forholdet ble etablert for lenge siden. I den lyver han for å overbevise spilleren om at de vil by på mye penger, sier Thorstweight til Netavision.

Mannen som står i veien for en overføring heter Daniel Levy og er leder for Tottenham. Levy er kjent for å være hensynsløs i forhandlingssituasjoner.

– Daniel Levy Hvis du ikke sier ja uansett hvor mye penger de gir er det håpløst. De kan by en milliard pund, men hvis han sier nei, sier Thorstweight at Kane ikke kommer noen vei.

Tørstevekten vet at endringen vil ta slutt, og byen alene blar nok penger – sannsynligvis 160 millioner kroner. Han tror imidlertid at de nåværende mesterne ikke vil betale Levy det han trenger.

READ  Den nye varianten er demonstrert i Trondheim

– Alle som forhandlet med Daniel Levy sier det samme. Sir Alex Ferguson sa at det var mer smertefullt enn hofteoperasjonen. Det er som å presse blod fra en stein. Det er helt sykt, Daniel Levy liker det. Han synes det er godt. Hvis jeg skal legge noe i pengene, tror jeg Kane blir.

Jeg tror dette vil skje hvis Kane blir værende

De siste ukene har det vært spekulasjoner i om endringen kan være fullført til neste sommer. I så fall synes Thorstweight det er for sent for City.

– Så begynner Harry Kane plutselig å nærme seg grensen på 29 og de fleste spissene begynner å score færre mål.

– I tillegg trenger City den spilleren nå. Aguero er borte og den eneste spissen de har, Gabriel Jesus, var på benken i den første kampen. Det er klart at han ikke ble ansett som god nok. De stiller Ferran Torres som spiss, og det blir klart at et stort hull i form av Harry Kane venter dem.

Thorstweight tror 28-åringen vil være i profesjonell kontakt med Tottenham-avtalen hvis Saga Kane blir hos Tottenham i sommer.

– Da den kom, innså han at jeg måtte være her, og jeg tror han ville gi meg det han hadde. Han bryr seg om rekorder, scorer mange mål og er den beste gjennom tidene han kommer til å takle det. Da tror jeg han vil ta vare på det han har, selv om han er psykisk hard, selv om han er det.

Den tidligere Spurs -keeperen trodde heller ikke at til tross for at byen flørte i sommer, vil forholdet til fansen bli brutt.

READ  Folk i Sverige føler effekten av Corona-viruset

– Fansen glemmer relativt raskt. Jeg tror han kommer til å få et brøl av glede når han kommer ut, spår Thorstweat.

Tottenham møter portugisiske Pacos de Ferreira i UEFA Conference League. Så var det Wolves sin tur i Premier League søndag.

Written By
More from Jakob Leif

– Tar sterk avstand – VG

Jobben vil bli evaluert: Tidligere landslagstrener Amund Eid (til høyre), med en...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *