Steen Flip: – – Jeg har flere og flere tær

Siden det nylig ble kunngjort, står “Late Night” overfor en usikker tid Steen Flip (31) trakk seg som programleder.

Kanalen var da relativt hemmelighetsfull Det som skjer er om det vil være et alternativ, om Helen Olafsen (31) skal lede prosjektet alene, eller om TV2 er på vei mot slutten av prosjektet.

Flip på sin side har planer for høsten og skal sette opp sitt eget soloshow i Bergen. Han fortalte tidligere Docladde om et mulig “redshirt” -alternativ:

– Skoene mine stinker på tærne. Det ville definitivt være fint å finne noen nye sko.

Han sa også at beslutningen om å dra ble tatt da det ble innsett at det var nesten umulig å kombinere forestillingen av forestillingen og forestillingen med “Late Night”. Ikke minst standard for prosjekter eller familieliv, sa han.

Retro: Steen Flip er en av de mest detaljerte leverandørene i landet i dag. Det mange har glemt, inkludert partner Helen Olafsen, er at hun deltok i 2009 Norwegian Skills in.
Se også

– Jeg vil ha mye

Han er også gjest på podcasten denne uken “Psychotrauma”Hvor han gjør slør av beslutning enda enklere, noe som kan komme som en overraskelse for mange.

Blant annet kan han si at han er følelsesmessig drevet, god eller dårlig, og hvis dette ikke er stedet han skal være, eller hvis han ikke virkelig føler at det er bra for ham, søker han umiddelbart en vei ut av det .

Han fortsetter med å si at bare kreative prosesser kan motivere, skape, sette og vise.

– Dette er den strengeste formen i “Redwealth”. Det er mange mennesker som skal si noe om dette, og det er mye politikk rundt det. Jeg følte at jeg egentlig ikke trengte dem så mye, jeg kommer ofte til det, jeg har så mye å gjøre, men på en måte kan jeg ikke gjøre det her, sier han.

READ  Corona - Alarmer: - Betydelig risiko for infeksjon

På spørsmål om podcasten om han la igjen flere bånd enn han var komfortabel med, svarer Flip:

– Ja, over tid har det erodert meg mer og mer. Jeg la merke til at det presset meg til en rolle jeg ikke likte. Han var opprør i redaksjonen, han var litt sint, noen ganger litt bitter fordi vi ikke gjorde de tingene vi ønsket å gjøre.

Helen Olafsen ble mor for en tid tilbake. Nå som hun er tilbake på jobb, deler hun tankene sine med babyen for første gang hjemme.
Se også

TV2s pressesjef, John-Better Doll, sa til DocLead at de hadde jobbet med Philip i nesten ti år og hadde full respekt for hans beslutning om å forlate “Red Wealth” i høst.

– Gjennom årene har han gjort en fantastisk jobb for TV2, sier Doll, som sier at han ikke kan si noe mer om fremtiden for prosjektet.

– Helt ukontrollerbart

Da han fikk vite at flip-verten trakk seg, skrev han følgende på sosiale medier:

“Det er en helt ukontrollerbar beslutning fra min side å ikke ha bakgrunn i dårlig blod, dårlig humør eller uenighet.

Han har tidligere sagt til Dougbladet at det ville være trist å ikke jobbe videre med Olafson.

Nakkenyoga: I denne ukens “Wendt” -episode er Harold Ronneberg gjest, og så gjenforenes vi når han deltar i naken yoga. Video: TV2
Se også

– Vi har gjort en reise siden anskaffelsen og fram til nå. Jeg må beundre måten hun klarte å bli kastet hodet først i sirkuset til “Late Night”. Jeg tror ikke mange har taklet det som han gjorde, sa han, fortsatte:

– Bare takket være fremgangen vi har gjort gjennom dette programmet fra det første prosjektet til i dag, det harde arbeidet og den latterlige øvelsen med å lære å jobbe mens man ser på 400 000. Det kan være trist, men jeg føler virkelig at vi kan være stolte av det vi har oppnådd sammen.

Written By
More from Jakob Leif

Jenner Family – Går til Disney

I september kom nyheten om at mange “fortsatte med Kardashians” -fansen fryktet....
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *