Stengt av pappa – Christian Thorstweight –

Denne sesongen var et trofé for gullmedaljer, som debuterte på landslaget, og det var en sesong for Siddhis som kunne se tilbake på sitt første landslagsmål.

Det starter på en eller annen måte på driftsplanen 21. mars 2020, hans 21-årsdag, hvor han måtte fungere i en sliten brudd.

Tillit i ambisjonene og sine egne evner, kan han takke en norsk spiller ved enhver anledning.

– Dette er definisjonen av de raskest skiftende tingene i fotball, sier Thorstweight til Doclad.

– Jeg husker dette når ting er vanskelig. Før jul fortalte Mates M ர் ller Dohley meg at han var med i spillet og presset meg til å reise meg. Han ba meg utnytte muligheten, og jeg synes det gikk bra.

Hatte triks

Selv om det går bra for den tidligere Viking-spilleren, som han sier, vet han at sesongen raskt må deles inn i “2020-delen” og “2021-delen”.

– I sesongen 2020 hadde jeg litt problemer med skaden da jeg kom tilbake. Jeg hadde så vondt, og spilte ikke mitt beste. Jeg spilte som en defensiv midtbanespiller på 4-2-3-1. Jeg mestrer det, men Norge sier at det ikke er min beste posisjon.

Etter å ha byttet til en farligere midtbanekarakter begynte mål å komme inn. Blant annet ble et hat-trick mot Antwerpen på slutten av sesongen registrert for den 22 år gamle høyere.

– Jeg har scoret to mål i noen kamper, men aldri et triks. Nå har jeg et tredje mål! ” Tenkte. Når den sitter, føles det som en delikatesse.

En følelse som oppsto da ligatittelen gikk til rivalen Club Bruce var nok ikke god. Dette fordi til tross for den utmerkede målforskjellen for Jenk, er det resultatene av den belgiske basisserien som avgjør om de to lagene skal stoppes med samme poengsum.

READ  Marilyn Manson: Politiet dro
Fijer: Christian Thorstweight har blitt en viktig del av Jenk. Foto: NTP / ScanPix
Fijiansk: Christian Thorstweight har blitt en viktig del av Jenk. Foto: NTP / ScanPix
Se også

Da Club Brooke avsluttet basisserien bedre enn Jenky, Thorstweight og Co. Hevet med like mange poeng i siste runde av sluttserien.

Ikke alle blir tatt.

– Etter at vi vant, sendte noen meg en melding som gratulerte meg med League Gold. De forstår det ikke helt. Thorstwet sier at det var litt verre.

– Saken er at vi visste før kampen at det var avgjort. Men når du tenker på noen av kampene i sesongen “Hvis vi hadde vunnet den, ville vi vunnet ligaen”, altså.

Champagne i strupen

Etter å ha droppet standardleiekontrakten, kan Thorstweight og Zenk smile når de vinner cupgullet. Hva dette betyr er at Thorstweight i skrivende stund er en trofémester med vikingene i Norge, og med Jenk i Belgia.

Feiringen i Belgia var noe luksuriøs. Under en pressekonferanse etter kampen dukket Thorstweight opp på den bare overkroppen, før han tok opp en flaske champagne og la dyrebare dråper i halsen.

Dette var blant annet reaksjonen til far Eric Thorstweid.

– Jeg kan drikke champagne, men det er litt overantent! Jeg ble litt drept av faren min som syntes det var litt semi-narsissistisk. Jeg kan se senere at feiringen kan virke litt spesiell, Thorstweight Chuckles.

With the Chest Flag: தோ Christian Thorstweight var en av de norske spillerne som spilte på Nutlands Slate. Foto: EXPA / Floian Schroetter / NTB
Med brystflagg: Christian Thorstweight var en av de norske spillerne som spilte på Nutlands Slate. Foto: EXPA / Floian Schroetter / NTB
Se også

– Det er best å vinne noe som et lag. Kanskje du vil tenne litt for mye og bli begeistret. Det kan være noen dumme valg, men det er gøy!

Ett år etter utmattelsesbruddet er Thorstwet nå tilknyttet noen av de største klubbene i Europa, en annen ting som kan betraktes som morsom.

I følge Italiensk TuttoMercatoWeb Han er blant annet veldig interessert i den Champions League-klare AC Milan-sidelinjen.

READ  Beste start på året for Frederickson Shipping Company - E24

Hovedpersonen er ikke interessert i å delta i rykter.

– Jeg vil ikke gjette noe av det. Jeg syntes ting var rare, men jeg har to år i generasjonen. Dette er det beste stedet for min personlige vekst. Jeg er ikke helt ute, jeg tror det er mange skritt jeg kan ta i den belgiske ligaen.

Videoen ble først utgitt 16.12.2011 på dagbladet.no/dbtv.no. His Restrukturering Nigel Cloughs Famous Score Thorstweights Tottenham-Introduksjon I 1989.
Se også

Til tross for et år som startet med en skade, ble resultatet en effektiv midtbanespiller med ni mål på 34 kamper, Belgium Cup-gull, samt debut og mål for det norske landslaget.

Vil du la noen plukke opp senere? Eller?

– Bena er godt plantet i bakken, et år senere Thorstwet Chuckles, som har gitt et par dype daler og noen virkelige topper.

Written By
More from Jakob Leif

Elon Musk antyder bitcoin-dumping på Twitter – Bitcoin faller til 42 500 dollar

Artikkelen fortsetter under annonsen Elon Musk, administrerende direktør, grunnlegger og milliardær av...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *