Stillheten bryter sneglen: – Frykt for håpløshet

Orlando (DocLadet): Dette skjer midt i en dårlig valgkamp mellom Donald Trump (74) og Joe Biden (77).

Romney tar nå et sterkt standpunkt mot den amerikanske debatten og den politiske debatten.

– Verden ser Amerika med håpløs skrekk. Barna våre følger med. Amerikanere frykter landet vårt. Romney skriver at det er så mye splittelse, sinne, hat og vold.

Munnpind: Dougblatts reporter Trim Mozen deltok på Donald Trumps offentlige møte tirsdag kveld, 13. oktober, og til tross for sterke anbefalinger observerte mange uten maske.
Se også

Monster

Jeg har valgt å være stille mot valget, men nå sier han at han måtte ta avisen ut av munnen.

Han omtaler president Trumps visepresidentkandidat Kamala Harris som et “monster” og demokratisk leder i Representantenes hus Nancy Pelosi som “gal Nancy.” Samtidig angriper han demokrater som har kommet med kraftige og personlige angrep mot Trump.

Romney mener presidentkandidat Joe Biden er “ikke dårligere enn andre.”

– Media på både høyre og venstre side forsterker det hele, skriver Romney i nyheten tirsdag ettermiddag.

Raskt angrep

– Frenetiske angrep satte fyr på konspirasjonsteoretikere og hatere som tar små og forutsigbare handlinger fra ord til farlige handlinger, skriver Romney.

Romney har vært en splittende skikkelse i amerikansk politikk de siste årene. Ved den russiske rettsaken var han blant andre en av folket som stemte for å styrte Trump – den eneste republikaneren i Senatet.

Nå er imidlertid Romney en av dem som ønsker å etablere Amy Connie Barrett som høyesterettsdommer. Han var en av de mest kritiske republikanerne før Donald Trump før valget i 2016.

– Mye energi: Folk var i favør etter Trumps valgkampmøte i Florida tirsdag kveld. Video: Forsøk modenhet
Se også

– Det er på tide å senke temperaturen. Ledere må redusere det på alle nivåer. Foreldre, arbeidsgivere, journalister, professorer, fagforeningsledere og alle. Effektene av dette sinnet tar oss til et forferdelig sted. Ingen fornuftig person kan like det, skriver Romney i innlegget.

READ  - Jeg vil gjerne finne 11.780 stemmer - VG

Polarisering

Den amerikanske valgkampen er kjent for sitt personlige fokus og harde politiske angrep. Imidlertid introduserte Donald Trump en ny dimensjon og et nytt nivå under valgkampen i 2016.

Avisen deltok på det massive Trump-velgermøtet mandag i Sanford, Florida. Joe tok imot presidenten med stor applaus for sine mange kraftige politiske angrep på Biden og demokratene.

Kandidater går nå inn i de siste tre ukene av valgkampen, som regnes som den viktigste. Det forventes at Donald Trump vil mobilisere tusenvis av mennesker til samlinger rundt tippstatene. Joe Biden er også på en valgkamptur nå, men svært sjelden på offentlige møter der strenge smittevernregler følges.

Written By
More from Jakob Leif

Sverige og Danmark – Her slår hetebølgen til

Deler av Danmark og Sverige er prognostisert over 30 grader. Det svenske...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *