Stopbuck Crisis Continues – Sandberg med Crazy Goalkeeper Error – VG

Nytt nederlag: Eric Gjena og Stopak tapte for Lillestrom. Foto: Frederick Hagen / NDP

Beckestua (VG) (Stoppack – Lillestrom 2–3) Marcus Sandbergs keeperfeil og LSK-spiss i utmerket form bekreftet nok et Stopak-tap.

Publisert:

Det virkelige poengbehovet avhenger av en stopper som begynner å samle seire for å få en sjanse til å overleve denne sesongen i Eliteserien.

Onsdag kveld tok den nylig promoterte Lillestrom nettopp en naturlig gressritt på Naderud Stadium. Kampen var bare åtte minutter lang da Stoke-keeper Marcus Sandberg serverte en kandidat for en feil i år. Ifiani Mathew dukket opp i køen ved stolpen og passerte keeperen. Utrolig, men keeperen lot ballen gå mellom armene og beina, og ga dermed Lillestrøm ledelsen.

Se fanen her:

Det var også et bilde av formen lagene er i. Stopbuck har ikke vunnet (ni på rad uten seier) siden den falt til Bran 27. mai. Lillestrom har på sin side ikke tapt en kamp siden 30. mai (uten åtte tap på rad).

Stoppuk slet med å skape bedre muligheter og etablere noe spesielt for spillene foran Lillestroms mål. Ti minutter ut i andre omgang var det et magisk øyeblikk fra hjemmelaget.

Tortole Lumenza satte en rett ball til Oliver Edwards i bakrommet, deretter headet han ballen over keeperen og scoret 1-1.

I form: Thomas Lehne Olsen scoret sitt tiende og ellevte mål for sesongen mot Stobeck. Foto: Frederick Hagen / NDP

Les mer

Stop Crisis fortsatte under Gjan: – Vi har dårlig tid

Men Lillestrom har en spiss, han er i form. Thomas Lehne Olsen gjorde 1-2 for første gang etter 66 minutter, mens samme mann sørget for at resultattavlen viste 1-3 fem minutter senere.

READ  Byrådsformann Bergen oppfordrer folk til å være forberedt på drastiske tiltak - VG

– Å score er alltid det beste, men det viktigste er selvfølgelig at vi får tre poeng. Lehne Olson sier til Eurosport at Stopbuck kom litt lettere inn i andre omgang og ble litt spent.

Det virket mørkt for Stoke, men innbytter Hermann Keelmuyton åpnet døren og ga hjemmelaget litt mer lys igjen da det ble redusert til 2-3. Men det er ingen mål over det, så dette er nok et tap for Stopeck.

– Det fortjener det. Vi burde allerede ha bestemt dette i et intervju med LSK-trener Khair Bucke Eurosport.

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Written By
More from Jakob Leif

Trump veto ned på Kongressens forsvarsbudsjett

Et flertall i både Representantenes hus og senatet i desember betyr at...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *