STORBRITANNIA: – – Åpner utsettelser

I løpet av en uke planla Storbritannia å fjerne alle restriksjoner som ble pålagt for å kontrollere koronaepidemien.

Det er nå stor usikkerhet rundt hva statsminister Boris Johnson vil kunngjøre på en pressekonferanse planlagt mandag kveld.

På grunn av en kraftig økning i utbredelsen av delta-varianten av koronavirus.

Mange britiske medier Tidene Og BBC Regjeringen vurderer angivelig å utsette gjenåpningen i fire uker.

På lørdag uttalte Boris Johnson seg selv og sa at han ikke ville love å gjenåpne slik han gjorde 21. juni.

TREND: Denne diktatoriske trenden genererer reaksjoner. Leger og eksperter frykter nå at mistanken om koronarvaksiner vil øke. Video og reporter: Glass Holm Felro / Dougladet TV. Musikk: Epidemi.
Se også

Frykten for kombinasjoner vil øke

Regjeringen har presset på for utsettelse av den planlagte gjenåpningsdatoen. Mange helseledere har blant annet advart om å bli innlagt på det nye sykehuset.

Britiske helsemyndigheter Han mener deltavarianten (indisk mutasjon) er 30 til 70 prosent mer smittsom enn alfa-varianten (britisk mutasjon) og kan ha en 2,61 ganger høyere risiko for sykehusinnleggelse enn de som tidligere ble smittet.

Den siste offisielle statistikken viser det BBC 30 000 nye registranter rammet av deltavariasjon i forrige uke. Det forårsaker nå 90 prosent av infeksjonene.

Totalt har over 41 millioner av de over 68 millioner menneskene i Storbritannia blitt vaksinert. Mer enn 29 millioner mennesker har blitt vaksinert.

Overfor kanalen sa vaksineminister Nadim Zahawi at regjeringen var klar over at “de må være forsiktige med å ikke la krigen de kjempet mot viruset være forgjeves.”

– Vi vet at viruset ikke fjernes og vil prøve å endre det. Deltavarianten er svært smittsom og veldig alvorlig hos ofre. Så vi må være forsiktige.

READ  Bergen utvider Corona-operasjonen - går hardt mot partiet - VG

– Ingen avgjørelse tatt

I følge Sky News, Med henvisning til anonyme kilder, forventes det at statsministeren ønsker å legge til rette for noen handling for visse hendelser.

Gjenåpningen av fjernregler, nattklubber og andre kulturelle begivenheter bør imidlertid balanseres i lys av den siste utviklingen.

Helsetjenesten har ennå ikke lagt merke til effekten av den nylige økningen i infeksjoner, da det ofte tar litt tid for behovet for behandling på sykehus fra en påvist infeksjon.

Alle medier påpeker at det ennå ikke er tatt noen beslutning om noen lettelse.

Dette ble bekreftet av Johnson lørdag.

“Angst”

EN Intervju med Sky News Johnson sier spredningen av delta-varianten er bekymringsfull, men advarer samtidig mot sammenligningen Storbritannia for tiden opplever, med tidligere epidemiske bølger.

– Vi har absolutt sett en økning i antall saker, og en økning i antall kombinasjoner. Men miljøet har endret seg drastisk, med bare et stort antall mennesker som er vaksinert, spesielt eldre og utsatte.

I følge planen skal han ikke love en gjenåpning, men sier at det er usannsynlig at Storbritannia vil innføre tidligere tiltak på nytt.

– Det jeg kan si er at forskerne er enige om en ting – de tror ikke det er noen grunn til å gå tilbake, sier Johnson.

Written By
More from Jakob Leif

Earling Broad Holland, Fotball | La Liga-ekspert spår dramatisk Holland-sving:

Spekulasjoner om fremtiden til Earling Broad Holland får nå fart. Mange store...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *