Sveriges langrennslandslag berørt av koronainfeksjon:

– Swedish Sky Association skriver i en pressemelding at noen på det svenske langrennslandslaget har testet positivt for Kovit-19.

Swedish Sky Association kunngjorde torsdag ettermiddag at et medlem av teamet hadde mottatt et positivt testresultat ved hjelp av en rask test. Etter en stund ble det bekreftet at vedkommende var svane.

Hun er isolert og venter på resultatet av PRC-testen. Den endelige responsen forventes før starten på fredagens etapper på Wall de Fieme.

– Sveriges landslagslege Per Anderson fortalte på en pressekonferanse at den ville sjekke om testresultatet var riktig eller om det var falskt positivt.

Den svenske lagledelsen besluttet onsdag kveld å isolere mange som hadde vært i nærheten av Swan de siste dagene. Anderson ville ikke si hvem det var eller nummeret.

– Hun har det veldig bra, hun syntes kroppen hennes ga gode svar i gårsdagens løp. Dette er en uheldig situasjon, men så langt har han håndtert den eksemplarisk,

– Ingen symptomer

Svanen viste ingen tegn på koronar hjertesykdom. 21-åringen vant sprinten som startet Tour de Sky i år.

Den berørte personen skal føle seg helt fin og asymptomatisk.

Ingen på det svenske laget vil kommentere testen før svaret på neste test er tilgjengelig, heter det i uttalelsen.

Sverige deltar for tiden i Tour de Sky. Det er foreløpig uklart hvordan den positive testen vil påvirke Sveriges videre deltakelse i turen.

Torsdag blir det ingen konkurranser på Tour de Ski, men turen fortsetter på Val di Fiem på fredag ​​i en distanse på 10- og 15 kilometer.

Carlson var bekymret

Tour de Sky mottok det første tilfellet av koronavirus på mandag. Den franske treneren Alexandre Roosevelt fikk diagnosen infeksjonen.

READ  NY Trailer: Black Widow!

Det bekymret svensk ess Frida Carlson.

– Vi tok en test i går. Man bekymrer seg litt. Det føles som om noen i Sverige opplever det samme på et tidspunkt, og da er det usikkert hva som vil skje med resten av teamet, sa han til nyhetsbyrået D.T.

– Hvis du får det, hva skjer så? Det er tydelig at det er noe uro, men samtidig har vi klart oss så langt. Jeg føler at vi er forsiktige med hva vi gjør og hvordan vi håndterer denne situasjonen, så jeg føler meg tryggere, ”la han til.

Nå kan det hende at turen har fått sitt andre søksmål.

Det norske laget har valgt å unngå å delta i turen på grunn av frykt for virusinfeksjon.

Written By
More from Jakob Leif

– Dårlige valg når de blir utsatt for kjemikalier – VG.

Åpne om Rust Drop: Sebastian Jallo. Foto: Jacob Landwick / Universal NRK...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *