– Tilbudet som Climate ga meg var en parodi – VG

Klar: Amor Layouni tilbys som VIP-spiller. Foto: Valerenka

Han har vært stille i flere måneder mens hans fremtid forhandles. Nå blir Amor Laya Unni (28) løslatt i et eksklusivt intervju med VG.

Publisert:

– Det er tungt. Vi startet forhandlinger om å trekke seg fra Egypt tidlig i desember. Dette har tatt lang tid. Til slutt ba jeg dem om å bestemme seg, ellers ville jeg bli. Dette var kanskje ikke det beste i karrieren min, men jeg ga aldri opp en centimeter, sier Lionouni til VG.

Venstre er klar for en slik valerenca VG kunne avsløre mandag morgen. Han ankom Oslo mandag kveld og la ut på klubbens Twitter-konto:

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og Opos League live på skjermen

Penneslaget i hovedstaden binder ham til VIF i tre år, og markerer slutten på en langvarig middelalderallianse rundt den svensk-tunisiske. Det gir også en mulighet til å snakke om en rekke emner. I dette VG-intervjuet sier han:

  • Hvor helt avgjørende er Doc-Elev Fagermo for å signere for Velerenka.
  • Hvorfor han “gikk for penger” i Egypt.
  • Hvordan han ble tvunget til å trene seg selv og var mentalt ødelagt for seg selv.
  • Det endelige settet som kommer fra pyramidene.
  • Bitter farvel med foto / klimaks og gammel klubbforsøk å bringe ham tilbake.
  • Nysgjerrighet fra Malma.
  • Forventninger til Valerkas angrepsserie.

TV om endringsvindu. I den siste episoden er den berømte fotballjournalisten Fabrizio Romano gjest:

Fagermos studerte rart

Med ti mål og åtte assist på bare 21 kamper for Bodo / Klimt, gjorde Valerenca-fansens nye kjæledyr sitt store gjennombrudd i 2019 på EliteSerion. Likevel observerte han at det ville være viktig å komme tilbake til Norge halvannet år etter å ha forlatt landet.

– Hver gang vi møtte Odd som trener med Fagermo, trodde jeg de hadde et stilspill veldig likt Klimt. Rhythm sier at dette er veldig relevant for meg.

Les mer

VG viser Valerena-konkurranser i tre år

Nå er Fagermo i Valerenca – en samtale 53-åringen gjorde som gjorde en forskjell for Lyon i valgprosessen.

– Han var en avgjørende grunn til at jeg valgte VIF. Jeg visste hvilken fotball han ønsket å spille, og neste gang jeg dro til en ny klubb insisterte jeg på at jeg vet hvordan de spiller. Valerenka-stilen passer meg veldig bra. Jeg kjente det raskt da jeg snakket med Fagermo. Det var en god samtale. Vi fant straks tonen, der innledningen Laya sier Viji + sender kampen mot Troms.

READ  Rapport av Hermann Fleiswick og Michael Niva Shipstead fra NRK - VG

– Vi jobbet alltid med parallelle spor, men han var mer bestemt da han hadde mer kontakt med Amore Fagermo. Han har kanskje tjent betydelig mer i Sverige hvor han har skatt for artisten, men han ønsket virkelig å reise til Valerenca, forklarer agent Michael Kalpak, som hadde tilsyn med forhandlingene med VIF.

Slik gikk det da Bernd Hulker ble sendt for å besøke Amore Lavoni:

– Jeg gikk for pengene

Å erstatte Bodo med Kairo i september 2019 er ikke den avgjørende spillstilen for ham. Hos Pyramids FC tjente han en årslønn på nesten 10 millioner kroner – netto!

– Jeg gikk for pengene og fortsetter å innrømme lojalitet:

– Det var veldig hyggelig å si nei. Jeg har spilt fotball hele livet uten å tjene ekte penger, så da jeg fikk den muligheten, måtte jeg ta den.

Spillet er at det ikke er seier i kongeriket Cleopatra. Han hadde bare 380 minutter å spille for pyramidene i 2019/20 sesongen og scoret to mål og to assist.

– Det er et helt annet kontinent, en helt annen fotball, et helt annet folk. Jeg trengte tid til å komme inn på det, men du hadde ikke tid der. Du må levere nå, ellers er du ferdig. Det gikk bra i begynnelsen, men så ble det “kunstnerisk”. Treneren som tok meg bort ble sparket og de ville leke med de innvendige kantene, noe som ikke var min greie, og da ble det til kortere spilletid, sier Rhythmouni.

Her er de ydmyke motstanderne av ham da han sist spilte i Eliteserien:

– Kan ikke knekke meg

I høst havnet han på en klinikk med pyramider. Selv om kontrakten hans varte til sommeren 2022, ønsket klubben å fjerne ham.

READ  Den tidligere PlayStation -sjefen mener det er for dyrt å fokusere på forskjellige typer spillutvikling

Forhandlinger om en sluttpakke startet for seks måneder siden, ifølge agent Kalpuk. Siden den gang har pyramidene brukt en rekke verktøy, ifølge Layuni og agenten.

– Fan. De prøvde en og annen ting, inkludert å gi ham ekstra trening, men Cupid var et treningsprodukt. Kalpak sier at det ikke skremmer ham.

Jeg og tre eller fire andre måtte trene alene med lege og trener. De prøver å knekke spilleren mentalt for å få dem ut, men de kan ikke bryte meg. Det var vanskelig, spesielt når du ikke har familien din, er du langt borte, alene, men jeg har alltid vært 100 prosent trent, sier Rhythmouni.

VG prøvde å kontakte Pyramids-sjef Mahmoud Eid og sendte rapporter fra Laoni, men han svarte ikke på henvendelser.

Se Lavonis-hat-tricket mot Lillestrom i 2019:

Sluttpakning: 10 ml.

Etter flere måneders forhandlinger ble løvene og pyramidene endelig enige om et endelig sett i januar.

Ifølge agent Kalpuk inkluderer dette en netto avgift på “over 10 millioner kroner”. Han hevder at brudd på avtalen uten å betale et betydelig beløp ikke gjelder for rytmen:

– Gikk til Egypt for å tjene penger. Han trakk seg fra store sportsutfordringer i Sverige og Danmark da han forlot Bodø. Han har ingen utdannelse, er 27 år og har aldri tjent penger i fotball. Så når det kom til det, ønsket de å sparke ham ut, og det var tydelig for oss at det var økonomisk verdt det.

Lengre mot klimaks

Da det for noen måneder siden ble klart at det ville være hensiktsmessig å gå tilbake til norsk fotball, kom Poto / Klimt raskt til fremtredende som et potensielt sted på banen naturlig.

– Klima har fantastiske busser. Jeg må takke deg for at du er den spilleren jeg er i dag: Nutson og Osmond Birken in the Gazette. Den beste treneren jeg noensinne har hatt i Gazette starter før rytmen fortsetter:

– Noen mennesker i klubben har noen problemer med meg. Jeg prøvde å bryte det, men de motsto det. Hvis de vil fortsette slik, så lenge disse menneskene er der, ser jeg ingen grunn til å tenke på Klimt.

READ  Lewandowski vinner FIFA World Player of the Year-prisen - VG

– Hva legger du i den?

– Det de gjorde mot meg da jeg dro til pyramidene, var vanskelig å tilgi, vanskelig å glemme. Jeg skulle legge det bak meg, men de prøvde å få meg tilbake nå. Rhythmouni sier at tilbudet Climat ga meg var å gjøre narr av alle pengene jeg tjente for dem.

VG var i kontakt med Frod Thomas, daglig leder i Poto / Climate, men ingen av spillerne i klubben ønsket å kommentere Laonis uttalelser.

Derfor valgte han Malma

Klimt og Valerenca var ikke de eneste klubbene som var på Laoni-ballen. Dette er den svenske toppklubben Malmo FF.

– Dette er aktuelt, bekrefter selve rytmen.

– Men jeg synes ikke spillestilen deres passer veldig bra for meg. Malme spiller med wingbacks, og hvis de spiller 4-3-3, går kantene innover på banen. Og da kan jeg ikke bruke kreftene mine, fortsetter han.

Hans 28 år gamle lagkamerat Sladon Ibrahimovic siterte Pep Cardiola for å si at han ble brukt i Barcelona i løpet av sesongen 2009/10: “Du kjøpte en Ferrari, men du kjørte den som en Fiat.”

– Jeg forsto ikke det sitatet før, men nå forstår jeg det. Laya Onni sier at dette bruker meg på riktig måte.

Drømmeserie på VIF

Det er grunner til å tro at han vil spille til styrkene sine på et Valerenca-lag, der han kommer inn som en venstrehendt spiller og fullfører en serie angrep.

Der vil han bidra med sin hurtighet og eksplosivitet, til venstre vil han ta løp, hvor han vil tjene med posisjoner for lagkameratene, men han har evnen til å kutte på banen og avslutte med mer evne enn høyre ben.

Resten av angrepsserien vil trolig inneholde stjernespiss Viren Gordonson, stjerneskudd Osam Zahroy og bittesmå drop-fan Aaron Dunnam.

– Det er så bra. Vi vil jobbe for å bli kjent. Vi blir kjempebra, sier Laya Onni.

V.G. Se tilleggsstatistikk for Eliteserien live.

Written By
More from Jakob Leif

– Høres ut som en katastrofe – VG

Stormen, som ødela Tysklands verste vest, har nå spredt seg til den...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *