Tobias Hunts: – Sjokkerende nyheter mottatt: Julefeiringen bør avlyses

I høst ble Heights trukket inn i gjeld etter en tøff tid på Casimpasa etter overføring i januar 2019 på den gamle klubben Surfsburg 08.

Før han fikk en telefon fra klubbledelsen mandag kveld for å gjøre seg klar til å spille i seriekampen mot Fenerbahce 4. januar, visste han at hans retur til klubben var tvilsom.

– Det som skjedde var at Kasimbasa sparket både klubbens president og trener for noen uker siden. Den tidligere presidenten var den eneste som var hard mot meg. Etter å ha lagt filmen med seg, ønsket de nå å få meg tilbake, forklarer Hunds til Docladet på telefon fra Istanbul.

Møte: Tobias Hends lever et godt liv som fotballspiller i Tyrkia. Video: Christopher Rider-Nielsen. Reporter: Henrik Siemenson.
Se også

Å fly på tirsdag

For etter nyheten mandag hadde Kasimbasa allerede ordnet en flytur for ham på tirsdag. Dermed gikk også juleplanene for playmakeren til en slutt.

– Jeg hadde planlagt å bli i moskeen jul og julaften fordi jeg aldri trodde noe skulle skje før, forklarer Hendz.

Han insisterer også på at han kan bli hjemme til 31. desember ettersom kontrakten med SurfShore utløper.

– Men de oppfordret meg til å ta to negative koronatester og begynne å trene med laget, jeg kan begynne på fredag. Det er slik det er å være fotballspiller i et annet land, tror jeg. 22-åringen sier det ikke er noen høytid her i julen, noe som ikke er optimalt for meg, men jeg har ikke tenkt så mye på det.

– Hvordan ser du et nytt ly i Kasimbasa?

– Jeg har fått en sjanse til å bevise at folk tok feil. Forrige gang fikk jeg ikke en rettferdig sjanse, men jeg snakket med treneren i dag, og han uttrykte et ønske om å satse om meg, og jeg var positiv. De siste seks månedene jeg har spilt i hvert spill har hjulpet meg mye, og jeg tror vi får se.

TRIANGLE DRAMA: Tobias Hends deler en vill historie. Video / reporter: Christian Rider-Nielsen / Henrik Simonson.
Se også

Halvannet år igjen

Han sier at han har ett og et halvt år igjen av kontrakten med klubben, men har ingen planer om å fullføre den. Signalene han fikk er at han skal spille i vinter og vår, før han selger ut håp.

READ  Meteorkrasj lokalt - VG

– Alle vet hvor raskt du kan komme tilbake hvis du spiller bedre i Tyrkia, og da er det sjanser der ute, påpeker Hendz.

Et eksempel på dette er Alexander Charlotte. Etter å ha sviktet i Crystal Palace og vært frustrert over et lån hos agenten, spilte han en sesong for Tropsonsport, og i sommer R.P. Solgt til Leipzig.

– Hvor er neste drømmedestinasjon?

– Den ultimate drømmen er å spille i Spania, og det hadde vært mer passende for meg. Noen av mulighetene for det ble allerede snakket om i januar. Ingen direkte kontakt, men signalisert av noen mellomledd at det var interesse. Om et halvt år kan disse sjansene være høye. Dette er en stor drøm, men Hendz fra Tyrkia konkluderer med at den kan være realistisk.

Written By
More from Jakob Leif

Jonas Alaska, Maria Mena og Darkthron – VG

Stort visum: El Poppy og Chester slo et visir og hjelm i...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *