Tottenham-problemer fortsetter: – Veldig frustrerende

  • Wolverhampton – Tottenham 1-1 (0-1)

Jose Mourinho og Tottenham startet sin første Premier League-seier etter en kamp mot Arsenal i begynnelsen av desember. De lyktes ikke.

Romain Sauce utlignet i hjørnet kort før slutt, og sørget for at kampen endte 1-1. Dermed så Dangui ut som Nompele i lang tid, og da han scoret kampens første mål, ble det øyeblikket spilt av oppgjøret.

Tottenham har mistet ni poeng de siste ti minuttene av denne sesongen. Sky Sports skriver at dette er mer enn noe annet lag i PL.

– Det er så frustrerende. Fra et så sent mål og igjen dødball. Vi hadde bare 1-0 ledelse, så det kostet oss to poeng, noe vi ikke var fornøyd med, ”sa Matt Doherty til Sky Sports etter kampen.

Fire kamper uten seier

Uavgjort er at Tottenham nå har spilt fire seriekamper på rad uten seier. Forrige gang hadde Jose Mourinho og Co tre poeng. 6. desember slo de Arsenal 2-0 hjemme.

Siden den gang har det vært to spor og to tap. Det betyr at Spurs er femte med seks poeng så langt som serieleder Liverpool, som ga opp poeng mot West Bromwich tidligere på søndag.

Men det har lenge vært kjent at London-laget vil ha tre poeng. Etter 58 sekunder tok de ledelsen. Etter et hjørnespark endte ballen ved føttene til Nodambel, som dukket opp ved første berøring. Ballen spratt foran keeper Rui Patricio og i mål.

Selv om det kan virke noe umulig å opprettholde et målsnitt på ett mål per minutt gjennom hele kampen, er det mange som er trygge på å score. Selv om det ble skapt en eller to gode sjanser, tok det 85 minutter for neste mål å komme.

READ  Det er her Bidens politiske fremtid vil bli bestemt - VG

Wolverhampton Balancer

I Wolverhamptons niende hjørne gikk Romain Sauce opp og stusset 1-1.

96 minutter senere fikk Fabio Silva en feil fra den venstre forsvareren til hjemmelaget. Ungdommens hodestang fra seks meter var bedøvd i gresset, men Hugo Loris var på poengsummen.

Dermed endte det 1-1. Wolverhampton ligger nå på ellevte plass med 21 poeng.

Written By
More from Jakob Leif

Filmanmeldelse «Another Glass»: Wonderful Drinkers – VG

Bra: Mates Mickelson og festen unge løver på et annet glass i...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *