Trump med 26 nye unnskyldninger – VG

2016: Donald Trump og tidligere valgkampsjef Paul Manafort. Foto: Rick Wilking / REUTERS

Donald Trump beklaget onsdag sin tidligere valgkampsjef Paul Manafort, Roger Stone og Charles Kushner, faren til svigersønnen Jared Kushner.

Publisert:

Det hvite hus sier at til sammen 26 mennesker er benådet av presidenten, mens tre har fått straffen redusert eller omgjort.

Inkludert Paul Manafort, Trumps tidligere valgkampsjef, og Roger Stone, en venn av presidenten. De to er knyttet til Robert Muellers etterforskning av Russlands involvering i den amerikanske valgkampen.

Donald Trump har benådet tre andre personer som tidligere er dømt i forbindelse med M மு ller-rettsaken Sikkerhetsrådgiver Michael Flynn, Tidligere konsulent George Papadopoulos og advokat Alex van der Swan.

Les mer

FN kritiserer Trump for å tilgi krigsforbrytere

Manafort er skyldig i en rekke forbrytelser, inkludert konspirasjon mot USA og hindring av rettssaken ved å påvirke vitner. Å lyve for FBI.

– President, familien min og takk for tilgivelsen. Ord kan ikke uttrykke hvor takknemlige vi er, sa Manafort i en uttalelse via sin advokat, skriver Reuters.

Roger Stone Han ble dømt til fengsel i tre år og fire måneder Ligg til kongressen, hindret rettssaken og truet et vitne under Russland-rettsaken.

– Det hvite hus skriver at en unnskyldning vil hjelpe ham med å rette opp urettferdigheten han led som følge av M மு llers rettssak, som også understreker at de mener Stone ble behandlet urettferdig.

I juli i år Trump gjorde setningen til en stein, slik at han ikke trenger å sone tid, Men nå blir han benådet av presidenten.

Les mer

Ali (9) skjøt i hodet – Trump beklager de som skjøt ham

Trump har også beklaget Charles Kushner. I 2005 ble han dømt for 18 ulovlige kampanjebidrag, skatteunndragelse og trakassering av et vitne. Han fullførte straffen i 2006.

READ  Dødsfall på Mount Everest - To personer døde på Mount Everest

Kushner er far til Ivanka Trumps ektemann og Jared Kushner, en rådgiver for president Trump.

Det hvite hus kunngjorde tirsdag at Trump har beklaget 15, og reduserte straffen til fem til.

Rett før jul i 2016 benådet Barack Obama 78 personer og pendlet setningene til 153. Det er ifølge USA Today en en-dagers registrering.

Written By
More from Jakob Leif

Samsung Galaxy Watch 4 er planlagt å starte ved neste utpakket arrangement

Samsung avslørte ikke mye om det MWC 2021-Kraft, men tok fremdeles to...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *