TV -anmeldelse «McCartney 3, 2, 1»: Miracle Mecca – Viji

79 – More Joy: Paul McCartney debuterte i London i 2009.

Paul McCartney (79) har snakket om dette før. Men selvfølgelig måtte han gjøre det igjen.

Publisert:

“McCartney 3, 2, 1”

Amerikansk musikkdokumentar i seks deler

Premiere på Disney + onsdag 25. august

Reggie: Zachary Heinzirling

Med: Paul McCartney, Rick Rubin

VGs terning viser 4 poeng

Virkelig billig TV, som er – så forvirrende som den pleide å bli kalt “EPK” i gamle dager: en elektronisk journalnyhet og en annen samling for journalister å lære om en kunstners siste intellektuelle verk.

Når det gjelder “McCartney 3, 2, 1, er vi avhengige av programtittelen for å forstå hvilket album som skal presses: Last Year’s Legends soloalbum,”McCartney III. Fordi det ikke kan sies så mye om Paulus Ny Musikk på disse tre timene.

God stemning: Rick Rubin og Paul McCartney i «McCartney 3, 2, 1.

Det bærer tilbake Bånd, Selvfølgelig, og “McCartney 3, 2, 1” ser ut til å ta det for gitt at alle kjenner tidslinjen De Historie. Programmer påvirker her og der, arkivering av plater og fremfor alt piercing av tidslinjen ved hjelp av musikk.

Denne ordningen hadde ikke vært lett: McCartney og platemakeren Rick Rubin Står i et rom med et miksebord, et piano og gamle innspillingsbånd for hånden. Bilde svart og hvitt. Rubin fungerer som DJ, Wim bærer formelt gammelt gull, trekker litt i miksespakene og får Mekka til å snakke om geniale linjer. De fortjener absolutt å bli snakket om.

“Se, jeg kan spille piano uten en hånd”: Rick Rubin og Paul McCartney i “McCartney 3, 2, 1”.

Rubin stiller åpenbare, nesten barnslige spørsmål. Han trente ofte på den interessante podcasten “Broken Record”, der han oppfører seg som en Buddha: du ser ham i setet ditt, sitter i en lotusstilling på gulvet, “aha”, “vakker” og “fantastisk”.

READ  "Paradise Hotel": - Tar forholdet et skritt videre

Så også her. Rubin har nå stilen som en divisjonsleder i California i 1972: langt hvitt julenissehår på sidene, ingenting over, stort skjegg, T-skjorte og shorts. Jeg er også redd for at han står barbeint.

California Secret Leader: Rick Rubin i “McCartney 3, 2, 1”.

McCartney er en velvilje, tydelig stolt Livet er arbeid, Og brytes ikke ned Som for eksempel Han har blitt ofte omtalt i intervjuer de siste 20 årene for ofte innøvde setninger (“Vi er et fint lite band!”).

Av og til kommer solo- og vingsanger til diskusjon (“Live and Let Die”, “Band on the Run”). Ja, en eller to George– og John-Sanger også. Mekka bryr seg om å skryte av sine gamle, avdøde kolleger, men snakker om sin egen innsats i sangene deres. I det minste ikke å spille majestetisk bass, som Rubin har blitt en forståelig avhengighet av.

Gi meg noen pasninger: Paul McCartney i “McCartney 3, 2, 1”.

Sluttresultatet faller sannsynligvis mellom de to stolene: det tre timers beinharde nerdfokuset kan vanligvis gjøres for uformelle entusiaster, og for de som er veldig dype i denne musikken, bringer de veldig lite nyheter til markedet for å lære noe.

Men hør. Ingen nåværende komponist har bidratt mer til summen av menneskelig lykke enn Paul McCartney. Alt som dokumenterer hvordan han gjorde det han gjorde, selv om det var første gang, bør tas imot.

Anmelderen så hele serien

Written By
More from Jakob Leif

Apple Music: – Få bedre lyd snart

Mange streamingtjenester tilbyr nå bedre lydkvalitet enn noen gang før. Den første...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *