TV-bildene var sjokkerende – hva gjorde han der?

Hendelsen sjokkerte hele verden for to uker siden. Rett før det amerikanske senatet anerkjente Joe Biden som den neste presidenten i USA, angrep hundrevis av Donald Trump-tilhengere Kongressen.

I den store mengden var det den olympiske gullmedaljen i svømming. Klet Keller (38) har vunnet to OL-gull og deltatt i totalt tre OL. Han har også vunnet flere verdensmesterskap i sin CV.

38-åringen ble beskyldt for å ha deltatt i kongressstormen etter at han senere ble identifisert på bilder. Det var ikke så vanskelig, for Keller skilte seg virkelig ut i mengden.

Med sine 198 centimeter var han høyere enn de andre i bygningen. I tillegg hadde han på seg antrekket han fikk da han var en del av det olympiske svømmelaget – ordet “America” ​​var tydelig merket på ryggen og de olympiske ringene på venstre bryst.

Spesielt et spørsmål mange stilte seg selv i etterkant av denne hendelsen var: Hva motiverte egentlig en så vellykket atlet til å bli med i voldsstormen?

Han mistet kona og jobben

Keller bor i Colorado Springs, 2700 miles fra Washington. I forrige uke ble han arrestert og siktet for ulydighet og inntrenging i en bygning, og ordensforstyrrelser.

Onsdag Keller Gi passet ut, bli i Colorado og si at han ikke har lov til å “drikke for mye”.

Han snakket ikke offentlig etter hendelsen, så det er vanskelig å si hvorfor han deltok i opptøyene. Men det er ingen tvil om at den tidligere toppsvømmeren fikk det vanskelig etter karrieren.

Ekteskapet hennes kollapset i 2014, og hun mistet jobben som selger innen 24 timer. Han mistet mange jobber totalt og hadde ikke råd til et sted å bo, mens han ga barnebidrag til sine tre barn. Det gikk så langt at han sov i bilen sin i ti måneder.

READ  Mann dømt for å ha underslått omkring tre millioner kroner - E24
Gullvinner: Klet Keller var aktiv i 2006. Foto: REUTERS / Jason Reid / NTB
Gullvinner: Klet Keller var aktiv i 2006. Foto: REUTERS / Jason Reid / NTB
Se også

Bitterhet og sinne

I følge engelsk Forsvarer Han følte seg “bitter og sint”. Han må ha mistet motivasjonen, og mens han drakk mer og mer, begynte han å legge på seg.

Det store høydepunktet i Kellers sportslige karriere var da han svømte 4×200 meter mot superstjernen Ian Thorpe. Livet ble vanskeligere for Keller etter kampen.

– I den virkelige verden har jeg tre barn og en kone på et år fordi effekten av å ikke lykkes er veldig, veldig reell, og hvis jeg var det, ville jeg være veldig redd og veldig vanskelig å takle. Gjorde ikke et salg eller sjefen var gal på meg, eller jeg ble sparket – ah shit, du har ingen helseforsikring. Dette er veldig overbevisende, mange mennesker tror deg, sa Keller til en OL Podcast.

Han var ikke klar for et normalt A4-liv etter at han avsluttet karrieren.

– Da jeg mislyktes, følte jeg en sterkere følelse av smerte og frustrasjon og tilbakegang enn det jeg gjorde med svømming. I svømming er det bare meg. Keller sier at alle årene jeg hadde suksess med svømming ga meg falske forventninger til verden, så det var veldig vanskelig å takle de små tilbakeslagene jeg opplevde på daglig basis.

Å hente en stamtavle i bassenget er enkelt og bør prøves på nytt. Keller mener han er “lat” og “bortskjemt” fordi han ikke vet hvordan han skal takle mindre tilbakeslag og dårlige dager.

Viste seg på lokal TV i 2018, etter en bisarr episode der menn bare er en torso og en hundevakt. Som 38-åring snudde han livet sitt, der han fant en ny jobb og forlovet seg.

READ  Cian, traman | Forsterker atmosfære under Cyan-demonstrasjonen i Dramon

Ikke alvorlig

Keller skal ha vist mer interesse for politikk de siste årene, men ikke seriøst. Samtidig støttet han Donald Trump i økende grad på sosiale medier.

I november deltok han på et møte for Trump-tilhengere, da Joe Biden vant presidentvalget, vil han si New York Times Skrev følgende:

“Et brutalt angrep på vår republikk og livsstil.”

Når jeg ser tilbake, har Keller slettet sin Facebook-profil.

Det er ingen bevis for at han var voldelig eller ødelagt under kongressstormen.

Som et resultat av uværet mistet han jobben og nyter i fengsel som de andre domfelte.

B.S. Keller deltok i OL 2000, 2004 og 2008. Han er mest kjent for å slå ut australske Ian Thorpe i sluttfasen av det olympiske stafetten i 2004, som vant amerikansk gull.

Written By
More from Jakob Leif

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *