TV-legenden er død

Den kanadisk-amerikanske programlederen Alex Trebeck døde i en alder av 80 år. Det er “Jeopardy!” Prosjektet ble godkjent av NBC. Twitter.

“Alex Trebek sov fredelig i sitt eget hjem i morges. Det er med stor sorg vi kunngjør at han er omgitt av familie og venner,” heter det i uttalelsen.

Verdens kunnskap: GameShow “Jeopardy!” Verdensberømt og har blitt ledet av Alex Trebek siden 1984. Han gikk bort søndag 8. november i en alder av 80 år. Foto: AP / NTB
Se også

80-åringen hadde kreft i bukspyttkjertelen og hadde lenge hatt problemer med den. Han kunngjorde diagnosen i mars i fjor. Han sa at spådommene hans var dårlige den gangen, men han tror fortsatt at han kan jobbe så hardt han kan.

Han må ha slitt med depresjon det siste året fordi cellegiftbehandlingene han gjennomgikk var så sterke. Imidlertid ønsket han ikke å forlate kona og ønsket å fortsette til det siste.

Imidlertid følte han at han ikke var redd for å dø.

– Jeg er ikke redd for å dø. Jeg har levd et godt liv, et helt liv, jeg begynte å nærme meg slutten på det livet ால் Hvis det skjer, hvorfor skulle jeg være redd for det? Han sa CDV.

Og legenden: I 2006 mottok Alex Trebeck sin egen stjerne på Hollywood “Walk of Fame”. Ruta Lee og Debbie Reynolds fikk det samme. Nå er Lee den eneste som lever. Foto: Jim Smile / PEI / Rex, NDP
Se også

For sin rolle som programleder ble han nominert til 31 Daytime Emmy Awards og vant syv ganger. Etter å ha opptrådt i totalt 6829 episoder av det populære showet, var tittelen han mottok i 2014 også verten for de fleste episodene av spillprogrammet.

Han har spilt i mange filmer, inkludert ‘Rain Man’ og ‘Charlie’s Angels’. Han ønsket å spille selv, for i mange filmer er spillutstillingen på en eller annen måte inkludert i manuset.

Trebeck etterlater seg tre barn og hans kone, Jean – som han giftet seg i 1990.

Det er ukjent på dette tidspunktet hva han vil gjøre etter at han forlater stillingen. Den 37. sesongen av prosjektet hadde premiere i september.

READ  - Opprettelsen hans var en katastrofe - VG
Written By
More from Jakob Leif

Quad Cooper: – 70 internasjonale

Rugbyspiller Quad Cooper har reist verden rundt for å representere Australia. Han...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *