TV2-reporter Ernst A. Lersween

OBERSTDORF (Dagbladet): Douglas hadde vært i kontakt med Lersween og ville ikke utdype hva som skjedde eller om han hadde mistet det resten av mesterskapet.

Uten akkreditering går ikke journalisten inn i områder der konkurranse eksisterer.

Feiring: Det var sprø scener i målområdet da Frankrike kom til bronsemedaljen i stafetten på Sky World Cup. Video: Ljosland
Se også

– Ernst har informert oss om at fronten (lisensinnehaver) må ha bodd i et område der filming ikke er tillatt. De sier også at han gjorde et intervju der. Espen Solbagen, TV2s nyhetsdirektør, sa til Doclad at Ernsts versjon spurte den norske lederen hvor langt bak Norge hadde blitt.

– Hva nå?

– Foreløpig har vi ingen tilleggsinformasjon om hva som skjer. Hvis han ikke blir anerkjent i morgen, sender vi en ny reporter, og så vil Ernst jobbe utenfor den akkrediterte sonen, forklarer Solbagan. Han sier også at TV2 vil fungere i kveld.

V.G. Først rapporterte saken.

Douglade fant ut at Lerswine ble bedt om å forlate presserommet klokka fem i dag. For å komme inn i pressesenteret, må journalister skanne QR-koden. Da Lerswein gjorde det, ble han informert om at anerkjennelsen var inaktiv.

Arrangøren bekrefter overfor Doclad at de har mistet noen som er autorisert, men vil ikke kommentere saken av personvernhensyn.

READ  Etter et utrolig gjennombrudd fra Barcelona til Cup-semifinalen - VG
Written By
More from Jakob Leif

Norges neste vaksine kan bli godkjent i mars:

Prosedyre: Johnson & Johnson vaksine er en vektorvaksine, som bare krever en...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *