TV2s ekspert Chelsea håper å få sesongens beste poengsum

En time før onsdagens Superbug -finale mot Villarreal dukket det opp bilder av Romelu Lukaku som gikk av fra et privat fly i London.

Dermed ser det ut til at den store belgiske spilleren snart blir Chelsea -spiller igjen. Noe som gleder ekspertene på TV2.

– Hvis jeg betalte hvem som ville få den høyeste poengsummen i Premier League, hadde jeg tatt dem med i Lukaku, sier TV2s fotballekspert Eric Thorstweat under sendingen før Superbug.

Tilbake til TV2s studio onsdag, visste TV2s fotballekspert Morton Langley at Chelseas angrepsspill var på vei.

– Angrepsserien virker nå nesten komplett med tanke på de forskjellige spillertypene. Jeg tror det er viktig. Ta en titt på hva Edison Cavani har brakt til Manchester United. Som Langley sier, er det viktig når man samler et lag med spillere.

Ingen dårlige nyheter for Werner

For et år siden kan det ha vært noen Chelsea -supportere som forestilte seg at Luca skulle tilbake til det blå området i London. På den tiden brukte Chelsea 550 millioner kroner på RB Leipzigs målmaskin Timo Werner.

Tyskerne måtte takle hard kritikk forrige sesong og endte opp med rundt seks seriemål på 35 kamper. Hvis du legger til scoringskortene (tolv), ser det litt lysere ut for den lynraske angriperen.

Nå venter to skudd på Werner. Et sted på kanten, eller et sted på benken.

– Jeg tror ikke det er Werner eller Lukaku. Tuchel kan bruke begge. Langley sier Werner til venstre og Lukaku i midten.

Den belgiske power -forward var en stor stjerne da han sikret Inter League -tittelen i Serie A forrige sesong. På to sesonger i Italia scoret Lukaku 47 mål på 72 kamper. Et mål for Chelsea -fans som gleder seg til en ny Premier League -tittel.

Å se Vener forrige sesong var til tider litt smertefullt. Han kastet bort sjansene sine, og ved mange anledninger var han god offside da han scoret. “Jeg har stor tro på denne Lukaku -signaturen,” sa Thorstweight.

Prøvde å bringe Lukaku tilbake i 2019

Romelu Lukaku var 18 da Chelsea hentet ham i 2011. Ikke bare alder, men også tilgjengeligheten av sportstid gjorde det vanskelig. På toppen konkurrerte han mot Didier Trocca og Fernando Torres.

Etter å ha lånt ut til West Bromwich og Everton, valgte sistnevnte å kjøpe Lukaku i 2014. Belgia hadde den største seieren i det blå området i Liverpool. Chelsea ønsket å hente Luca tilbake til London, men signerte til slutt Alvaro Morata. Manchester United forsvarte Lukaku for rundt 800 millioner.

Beste talent: Romelu Lukaku var et stort talent da Chelsea hentet ham inn som 18-åring. Nå er han tilbake om noen dager.

Beste talent: Romelu Lukaku var et stort talent da Chelsea hentet ham inn som 18-åring. Nå er han tilbake om noen dager. Foto: Andrew Cooldridge

Lukakus tid på Old Trafford ble gradvis hardere, og i 2019 ble han tilbudt som inter -spiller.

TV2 -ekspert Thorstweight mener Chelsea har en bedre spiller enn den som kom til Italia for to år siden.

– Da han forlot Premier League sist gang fra Manchester United, var det ikke med glade følelser. Han har hatt stor suksess i Italia. Dette interprosjektet kommer til å bli litt forvrengt, så han ser “hvem skal jeg gå rundt i Chelsea”. Han har mange spillere som kan sette ham opp.

Langley er fullt klar over hva Chelsea vil motta når Luca igjen går i blå drakt og topper feltet.

– Du vil sannsynligvis ikke tape på et lag som har vunnet Champions League … de får en helt annen type enn de er der. Så snart Giroud drar, får hertuginnen en bedre, raskere og farligere spiller på laget. Det tilbyr mange alternativer på forhåndslinken, der de forsterket forrige sesong med Seesek, Howarts og Werner. De har mye å velge mellom der.

Chelsea åpner Premier League -sesongen mot Crystal Palace neste lørdag. Du kan se konkurransen på TV2 Sport Premium og TV2 Play.

Sulten Chelsea -kaptein: – Potensialet er stort

READ  Dette krever datamaskinens PlayStation-spill
Written By
More from Jakob Leif

Corona og Isolert hotell: – Torden

Cartermon (Doclaced): En armada med norske vinterpensjonister fra Gran Canaria og Spania...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *