Usikker Liverpool-fremtid for Henderson – VG

Key Pies: Jordan Henderson har vært en nøkkelspiller for Liverpool de siste sesongene. Foto: Molly Darlington / X07092

Mange medier skriver at fremtiden til Liverpool-kaptein Jordan Henderson (31) er usikker.

Publisert:

Jordan Henderson har vært med i Mercedes Club siden 2011 og har signert en ny femårskontrakt med klubben, som løper til september 2023. På den tiden sa han:

– Jeg har ikke noe annet sted å spille fotball. Jeg vil være her så lenge jeg kan.

Les mer

Solskinn om sesongoppkjøringen: – Jeg gleder meg

I følge Athletes og Liverpool Echo pågår forhandlinger om en ny kontrakt, men de har blitt beskrevet som komplekse og følsomme. Årsaken er at eieren av klubben, Fenway Sports Group (FSG), må ha andre ting som de prioriterer.

VG + sender følgende Liverpool-kamper denne uken:

The Athletic skriver at FSGs strategi nå er å investere i unge spillere og beholde dem i flere sesonger. De blir kritisert for deres stadig økende spillerlønn og lave investeringer i nye spillere.

Grunnlagte stjerner Virgil van Dijk, Mohamed Salah, Sadio Mane, Alison og Babinho er alle i samme båt fordi alle kontrakter utløper sommeren 2023.

Dor Hansen, daglig leder i Liverpool support club, synes det er godt å tenke på klubben lenge, men Henderson vil fortsatt være i klubben en stund.

– Strategien er klar og den er god for spillerlogistikk, men det må være en balanse. Blant annet fikk James Milner en forlengelse. Det handler om typer ledere – sier Hansen og stiller spørsmål ved hvor mange av dem du vil savne.

Les mer

Dette er de hotteste endringene i valgkommisjonen: – Lewandowski har potensial til å bli etterfølgeren

Pluss innhold

Det minner meg om fjorårets situasjon med Giorgino Vijnold. Han nådde aldri en avtale med klubben, i stedet signerte han en treårsavtale med Paris Saint-Germain. En grunn er å fokusere på nye unge spillere.

READ  To kvinner dør etter lynnedslag - VG

Lukk: Jordan Henderson har et godt forhold til manager Jurgen Klopp. Foto: CARL RECINE / X03807

Liverpool-kapteinen har mottatt mange anmeldelser på ti år. Men de siste sesongene har han blitt hyllet som en stor profil for Liverpool fordi klubben vant Champions League i 2019 og Premier League i 2020.

Les mer

Henderson scoret sitt første mål for England: – Det er på tide

Koronaepidemien har hatt en enorm økonomisk innvirkning, og klubben må ta noen tøffe beslutninger for bærekraftig funksjon. Hansen er spent på klubbledelsens prioriteringer.

– Dette er viktig arbeid å gjøre. Klubbens første vellykkede lag er ødelagt, og klubblaget må fornyes. FSG er opptatt av å generere fortjeneste slik at den ikke trenger å spytte på overskuddskapital. Jeg er fornøyd med hvordan de bruker verktøykassen, sier Hansen.

Written By
More from Jakob Leif

Her er dronning Elizabeth tilbake på vakt – V.G.

DIGITAL: Dronning Elizabeth II hadde publikum gjennom en videoutveksling fra Castle Windsor...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *