Vaccine Pass Corona – Fotball bare med Vaccine Pass

Engelsk Den beste fotballen brukes nå til å teste vaksinasjonspass som et verktøy for å åpne opp størstedelen av samfunnet. Dette påvirker direkte tilgangen til norske fotballstadioner:

  • Den første testen kommer i semifinalen i FA Cup mellom Leicester og Southampton på søndag. Selve cupfinalen på Wembley i midten av mai følger finalen.

Dette er en del av en plan fra britiske myndigheter om å koble tilgang til store sportsbegivenheter med en negativ myndighetstest eller et pass som viser at du er vaksinert.

Tenkningen er lik Prosjekter Fra ”Sommergruppen” hvor kulturminister Abid Raja presenterte praktiske løsninger for store norske festivaler.

Om noen uker vil det ikke være slutt før det nasjonale epidemibildet blir klart.

Men fotball blir fort en prøveplass også her. I et nylig NDP-intervju Sa Kulturministeren sier at norske myndigheter vil følge de internasjonale testene nøye.

Britisk erfaring med handlingen med å åpne haller for tilskuere bare med papirer i ordrenummer.

Åpning: Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Naxstad sier dette er en mulighet til å legge til rette for koronadrift nå.
Se også

Fotball Og Corona er dessverre en forhistorisk nitrist. Det var nettopp på fotballbanene at Europa led så ille uten å merke noe.

I februar i fjor feiret Atlanta i Bergamo at klubben hadde nådd 16. runde i Champions League. Hjemmekamp mot spanske Valencia 70 km i Milano. Det store San Siro stadion ble flyttet for å få plass til så mange tilskuere som mulig.

Der hadde klubben 45 000 tilskuere; Nesten alle er fra Bergamo, en by med bare 125 000 mennesker. Alle ble moret natt til februar over sjokkresultatet 4 – 1.

Først Det ble senere festen i fotballturneringen oppkalt etter italienerneGame Zero», Om jakt på den første koronapasienten i Europa. Da hadde Pergamon blitt episenteret for Coronas elendighet i Italia, og byen hadde allerede mistet 1000 mennesker.

READ  Finland Frankrike hodebunn etter tidligere Troms-spiller VGs drømmescore

Ingen vet egentlig hva som skjer, Til Pergamon-ordfører Giorgio Cory, om hva forskere senere kalteEn biologisk bombe.

Vi vet bedre. Dette må også gjenspeiles i spillbevegelsen. Det vil si hvis hele posisjonen rettferdiggjør vaksinasjonsaktiviteter mot biologiske bomber.

I England er alle større nasjonale divisjoner som rugby, tennis og cricket tilknyttet fotball.

Som en sport gir et Covid-sertifikat fans muligheten til raskt og trygt å gå tilbake til tribunen, men prosessen bør ikke være diskriminerende, Understreker I et felles brev til tjenestemennene til disse sportsbedriftene.

Der krever det at teknologien og skjermingen som brukes på lekeplasser, påvirker:

Denne prosessen skal sikre at alle i prinsippet har tilgang til tribunen og inkluderer hendelser som krever negativ regjeringstest eller vaksinasjonssertifikat., Står I brevet.

Lengre I det britiske profesjonelle spillet er det spenning rundt disse verktøyene. Noen fotballedere presser på for dette:

Sertifikatutskifting er ikke frihet, Til Premier League-sjef Bill Bush sa nylig til BBC:

Det alternativet har store begrensninger på sosial avstand, tynt publikum og muligheten til å bevege seg, spise, drikke og reise., Stresset De burde.

Hvis målet er at stadioner bare kan bruke en fjerdedel av tilskuerkapasiteten, har store sportsbedrifter advart tjenestemenn om den forestående finanskrisen i profesjonell sport.

Aktivert På den annen side er profesjonell idrett tydelig på at vaksinasjonssertifikatet ikke skal utvides til å gjelde noen grasrotsport. Likevel peker kritikere på den iboende sosiale ulikheten i vaksinasjon i et samfunn delt på engelsk:

Vi vet at svarte og etniske minoriteter er motvillige til å vaksinere seg. Jeg tror dette trekket vil øke den sosiale forskjellen, sier Tidligere Wolverhampton-keeper Carl Ikem.

READ  Lønnsfest på Oslo skole - Ny oppsigelse:

Vaksinepioner I Storbritannia er 90 prosent av de hvite over sytti år vaksinert. Statistikk over minoriteter under ett år utgjør 59 prosent av landets svarte afrikanere.

EN Gitt at den mest sammenhengende norske idrettsbevegelsen, vil det tillatte konkurransespillet presse på for slike forsøk. Selv om elitefotball her er i forkant av sine bransjespesifikke planer, fortsetter spillet å bli administrert En vanlig linje.

På denne måten styrer det sentrale fotballforbundet forholdet til tjenestemennene i bransjeorganet Norsk Topfotball i praksis. Begge steder er folk nå mer interessert i å starte elitefotball enn å øke antallet tilskuere.

Foreløpig er lanseringen satt til 8. mai. Totalt 200 til 600 grupper kan være med publikum.

Her Det vil være en sterk debatt om hvor mange tillatte tilskuere som skal variere med størrelsen på stadionene. Eliteklubbenes økonomiske situasjon ser ikke ut til å være farlig. Med fjorårets sjenerøse bærekraftige støtteprogrammer har de norske eliteklubbene som helhet overrasket overraskende fra Corona-krisen.

Det er mye nasjonal uenighet om gjenåpning av grasrotspill. Prioritering er hvordan man kan understreke risikoen for smitte mot de store sosiale kostnadene ved å forfølge arbeidet til et sterkt svekket nasjonalt barn og ungdom.

Dette Den siste debatten tar hensyn til de beste spillene i Norge, når man vurderer hva det virkelig tjener på å bruke vaksinekort.

Elitespillene bør også gjenspeile samfunnet av håp som bidro til å lukke Norge. Dette betyr at det ville være uklokt å presse på for mer obligatorisk vaksinasjon ved å innføre potensielle gaver som fri tilgang til fotballbaner.

READ  Rectal får sin første hevn - den gamle klubben til hamcom-treneren - V.G.

Dette kan være grunnen til at spørsmålet om innføring av vaksinasjonssertifisering i norsk eliteidrett blir diskutert på høyt nivå på sentralt nivå i dag. Her er offiserene åpenbare når de fyller tribunene.

Men på sikt vil den advarselen være til nytte for både Norges Idrettsforbund og Norsk Fotball.

Written By
More from Jakob Leif

Positiv regjeringstest

Martin Lostrom Ningket har testet positivt for Covid-19 under landslagets opptelling over...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *