– Vent 1-2 uker for å se hvordan det går – VG

Skade: I følge tyrkiske medier ble Omar Elbatelloy alvorlig skadet av fyrverkeri på nyttårsdagen. Foto: nrn E. Borgen / NTB

Omar Elabtelloy (29) ble skadet av fyrverkeri på nyttårsdag. Galatasaray-ledelsen reagerer hardt på bilder som er lekket på sosiale medier av den skadde Elaptellui. Klubbpresidenten sier at han må vente 1-2 uker for å se hvordan øynene hans fungerer.

Publisert:

“Hans tilstand er god, men jeg tror vi må vente 1-2 uker for å se hvordan det går,” sa klubbpresident Mustafa Genghis til tyrkiske medier.

– Dette er en tragisk hendelse. Umars moral er også bra, jeg møtte ham personlig. Djengis sier at øyet er et av våre viktigste organer Galatasaray nettsted.

1. januar dro han og mange andre i klubbledelsen til det norske fjellet på sykehuset. I følge Djengis var også Tyrkias helseminister Bahredin Koka involvert i saken.

Galatasaray-spilleren ble kjørt til sykehus torsdag kveld etter at en fyrverkeri eksploderte i hånden. 29-åringen pådro seg alvorlige skader på arm, ansikt og øyne.

“Han har problemer i begge øyne, men venstre øye er ytterligere skadet,” sa Dr. Vedat Gaya på en pressekonferanse i Tyrkia fredag ​​morgen. Frihet.

Han var en av legene som behandlet Elaptella.

Vurder kirurgi

– Vi venter på å se hvordan dette utvikler seg, men han er bedre enn i går. Sykehuset vårt har det beste utstyret, tidligere behandlet for lignende tilfeller, fortsatte han.

– Han kan trenge operasjon. Han kan se nå, men veldig snart å si ingenting om fremtiden, la Gaya til.

Krasj var en stor hit i de fleste tyrkiske medier utover torsdag kveld og fredag. Republikk Var den første som rapporterte det.

READ  Amazon er enig: - Ansatte må tisse i flasker

Norges Fotballforbund representerer klubben på betingelse av Elaptellooui.

“Spørsmål om Umar skal sendes til klubben,” sa Crowe Tweet Anderson, direktør for kommunikasjon og PR for NFF, i en SMS til VG.

Burns

Klubben kunngjorde en Rapportere Om hendelsen. – Han var ikke i livsfare, hørtes det ut.

– Omar Elaptello ble kjørt til sykehus etter en ulykke hjemme hos ham. Forbrenningene og øyeskadene i ansiktet hans er fortsatt under etterforskning. Ytterligere informasjon vil bli gitt i tide, men den sier at spilleren vår er årvåken og at skader ikke er livstruende.

Ifølge Harriet er Galatasaray visepresident Abdurrahim Albayrak, trener Pathi Derim og kaptein Artha Duran alle på Elaptelloi Hospital.

Les mer

Info for VG: Elaptelloi takket nei til Premier League-klubbens tilbud

– En ambulansemedarbeider på stedet tok bilder og delte dem på sosiale medier. Det er synd, sa visepresidenten – fortsatte:

– Denne personen (Elaptelloy) har tre barn, Galatasaray har 30 millioner fans. Vår venn er elsket av tusenvis av mennesker, familie og venner i dette landet. Hva slags samvittighet ligger bak en slik film? Det er synd, ikke sant?

Albrock advarer om at episoden vil fortsette.

– Vi vil følge dette til slutt. Vi vil ikke tillate dette, sa han.

Hjelper familien

Brannsår i ansiktet bør behandles til enhver tid. Det er frykt for skade på Norges visjon.

– Øynene hans er vasket, og det avklarer ting. Leger gjør alt de kan. Etter at øynene hans var vasket, visste vi effekten, sa Galatasarays visepresident.

Han bekreftet senere at ulykken skjedde hjemme hos vakten.

29 år gamle Elaptello skal ha vært bevisst overalt.

READ  USAs president Donald Trump sprer den "syke" Obama-ideologien

– Jeg snakket med ham, han sa tusen takk. Venner fra klubben dro hjem til ham for å hjelpe familien, sa Albrock.

Alvorlig fall

Dette har ikke vært en lett høst for Elaptellui siden han ble overført fra det greske Olympiacos. I november førte hans positive koronatest til isolasjonen av hele landslaget, og avlyste dermed Norges nasjonale ligakamp mot Romania og måtte stable et “nødlandslag” på beina til den avgjørende kampen mot Østerrike.

29-åringen fra Oslo ble dannet på akademiet i Manchester City. Etter å ha blitt ansatt i Stromskotchet, Phenford og Eintrach Brunswick, spilte han en sesong for den tyske klubben og seks sesonger for Olympiacos før han ble en Galatasaray-spiller i fjor sommer.

Bak ham ligger også en leid bolig i den engelske skroget. Norge har 49 landskamper.

Written By
More from Jakob Leif

Polen åpner for deltakelse

Tidligere i dag ble det bestemt at syv hoppere fra Polen ikke...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *