– Verste spillet jeg noen gang har sett – Viji

(Nederland-Tyrkia 6-1) Memphis Debay scoret et hat-trick, spilte for Tyrkia og toppet Nederland-Norge-laget i VM-kvalifiseringen.

Publisert:

For seks dager siden ble Nederland slått ut av et tap på Ulleval. Senere beseiret de Montenegro 4-0 og Tyrkia 6-1 på Joan Groof stadion.

– Tyrkia spilles mer av Nederland enn Norges Gibraltar, sa Rectal til Gazette under en pause på Vijis fotballstudio. Med to VM -finaler for Norge kunngjorde Hamm -treneren et klart alternativ for nederlenderne om å ta en direkte VM -plass.

Situasjonen for kampen i Amsterdam kan sammenlignes med situasjonen til det nederlandske partiet.

Les mer

Record Holland scoret sitt tiende landslagsmål – det raskeste Norge på 73 år

Showet startet bare minutter før kamp. Barcelona -spissen Debe og Ajax -profilen Klaasen går gjennom en lynhurtig trekant inn i et overfylt tyrkisk forsvar. Klaasen bekreftet 1-0.

Et kvarter senere sto det 2-0 i omvendt rekkefølge. Klaassen oppdaget Deborah ved å sparke en slags messing. Spissen hadde ikke noe første problem med kveldsklær. veldig vakker.

– For et mål fra Nederland. Dette er det verste spillet jeg noen gang har sett. Kjetil Rekdal sa at det første kvartalet jeg så i Nederland var på det høyeste nivået.

Davy Klaasen blir deretter felt av Turkey Stopper Cockler Science. Den fine chippede Debay i beste Panenka -stil.

Jubileum: Davy Klaassen og Memphis DeBay feirer mål med Virgil van Dijk i spissen.

Seks minutter senere var kampen fullstendig avsluttet for Turkey Stopper Science. Han lander i Debbie, trenger å bade og får ikke spille i neste kamp mot Norge. Senere i kampen fikk Ozan Kabak gult kort for først å ha gått til en utfordrende stokker. Norwich -spilleren skal også møte Norge.

READ  Tyskland med makt mot Corona

Jeg lurer på om de tenker hvorfor de skal kaste inn koppen i pausen. Kampen er over, så det er landslagssjefens dårlige rating, sier Joachim Johnson ved Viji Studios.

Rectol, som tror det som skjedde i Amsterdam til Norge på vei til Istanbul 8. oktober, beskriver det som en fordel. Ifølge TV2 var det Tyrkias verste nederlag siden tapte 8-0 mot England på Wembley i 1987.

Les mer

Ingen hjelp for Norge: Veien til VM blir tøff

Nederlandsk dominans var noe stille etter pause.

Men Memphis DeBay scoret sitt hat-trick. Han gikk videre til sitt 33. landslagsmål etter å ha vunnet en tittelkamp i innlegget av Steven Perquis. Dermed berører han de berømte Johan Groof -målene for Nederland. Og fyrstikkesken ble sikret etter kampen.

– Jeg gir tre mål. Selvfølgelig er jeg farlig og viktig for laget Telegraf.

I et intervju med NOS er det klart at Groove, som har scoret 33 mål på 48 landskamper, ikke kan sammenlignes. Debay spilte sin 71. kamp.

Det kommer flere.

Alternative Dean Coopmeiners finner alternativ Guz til. Fenord-spilleren snudde 5-0 gjennom den tyrkiske keeperen. Deretter sørget innbytter Tony Malone for at erstatter Devin Renshin skulle passere. 6-0 og ingen skal klage på bredden på Louis van Gaals lag.

Sengisnder scoret et trøstemål for tyrkerne i forlengelsen etter en krangel med den nederlandske keeperen Justin Bijlo. Virgil van Dijk kollapset. Liverpool-stopperen, som nylig kom tilbake fra en langvarig skade, haltet av banen på slutten av kampen.

Etter kampen bekreftet Van Dijk at han hadde blitt truffet i ankelen, men skaden så ikke ut til å være alvorlig.

READ  Stopbuck Crisis Continues - Sandberg med Crazy Goalkeeper Error - VG
Written By
More from Jakob Leif

Hyttebrann på Northland – – Mange har blitt hardt rammet

ANDØY / OSLO (Dagbladet): – Dette var en tung og vanskelig dag,...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *