– Vi har alltid håp – Viji

Regissert på veien til Europa: Bode / Klimt -spillerne Hugo Wetleson (t.v.), Ola Solbogen, Amal Bellegrino, Friedrich Bijergan, Eric Botteim og Marius Lode feirer mot Salgris.

Aspmera kan forberede seg på en bedre ankomst: Trener Jose Marino (58) og hans Roma vil fange Boda under høstens europacupkamper.

Publisert:

Det ble klart under fredagens trekning av Europa League. Forrige sesongs Serie A Sevens blir de store favorittene på laget som inkluderer Ukrainas Zoria Luhansk og bulgarske CSKA Sofia. Daglig leder Frode Thomassen på Bodø / Glimt er godt fornøyd med teamet.

– Vi gleder oss, og så ser vi om vi kan konkurrere. Vi har alltid håp. Det blir en flott opplevelse. Klimts sjef sier til Viji kort tid etter trekningen at det å være i et lagspill i Europa nå ville være en flott opplevelse for hele Nord -Norge.

– Hvordan vil besøket til Mourinho se ut?

– Lagetypen og typen mennesker som har kategorisert fotball gjennom årene er morsomt. Jeg tror det vil bli en hel kvelning på dette stedet. Jeg håper vi vinner, jeg håper, Thomas, som så Ola Solbaghon score på torsdag, sendte Klim til den splitter nye europeiske turneringen:

Liz Clavenitis, toppfotballdirektøren i Norges Fotballforbund, synes dette er en god trekning for Klimt på alle måter.

– Bodø / Glimt er i pott 4, så det burde være tungt uansett. Men den har fortsatt gode sjanser mot motstander Bodi / Klimt. Dessuten er det demonstranter som appellerer til publikum. Jeg er enig med Runar Berg; Claveniti sier til Viji at et norsk lag kan vinne konferanseserien.

Henningbergs ammoniakk vil også prøve seg i Europa League, og den norske kypriotiske klubben liker Boda / Klimt, det fjerde seedet i trekningen. Den tidligere treneren i St பெ beck og Legia Warsaw, blant andre, vil teste seg mot europeiske debutanter Basel i Sveits og Karabakh fra Aserbajdsjan og Kyrat Almaty fra Kasakhstan.

Engelske Tottenham er også involvert. De møter Rosenborg -sjefer fra Renes, i tillegg til Vides, en slovensk og europeisk nykommer NS Mara.

Tidligere fredag ​​ble også Europa League -lag trukket ut. Blant de norske spillerelementene vi kan se i kamper denne sesongen, kan vi se Tokmak Nguyen og Christopher Zachariason, Tobias Parquet og Secret Bruntby, Alexander Serlot, Real Sociedad, Jens Betterhawk i Ferenquoros. Andreas Vindheim i Jenkil, Sparta Praha og Omar Elaptelloy (langtidsskadet) i Galatasaray.

Written By
More from Jakob Leif

Southampton var borte med ti mann – V.G.

(Southampton – Leicester 1-1) Ti minutter før spill ble hjemmelaget redusert til...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *