Vi vil støtte Trump: – – Vi er ikke uskyldige

Neste onsdag vil Kongressen formelt godkjenne valgresultatet i USA.

Joe Biden vant med 306 delegater mot Donald Trumps 232, men kongressen må samles for å sertifisere formelt godkjenning av valgvalget.

Senatets republikanske leder Mitch McConnell, Valgkollegiet som USAs 45. president vekket oppmerksomhet da Biden gratulerte Biden med valgseieren.

Han hadde tidligere vært tilbakeholden med å anerkjenne Pita som vinneren av presidentvalget. Dette til tross for at Trump har mange nære allierte Har allerede takket nei til ham.

Etter hilsenen hadde McConnell sin egen hud, Men det hindret ikke det i å advare andre mot å utfordre valgresultatet så vel som Trump.

Vil utfordre Biden

Forebyggende: Donald Trump la ned veto mot forsvarsbudsjettet, men Representantenes hus stemte mot presidenten. Video: Abby
Se også

Nå kunngjør imidlertid flere republikanske senatorer at de vil utfordre Joe Bidens seier neste onsdag.

Det antyder Politikk.

Missouri-senator Josh Howley var den første til å sette i gang initiativet, og nå kunngjør elleve senatorer at de vil følge etter.

Elleve senatorer ledes av Texas Senator Ted Cruz, og i en uttalelse skriver panelet at “valgsvindel fortsetter å utfordre det amerikanske valget, selv om dets bredde og omfang har blitt diskutert”

“Utover alt i livet vårt”

Senatorer sier at de vil stemme mot valgrepresentanter fra noen stater. De skriver også at de vil kreve at det opprettes en ti-dagers “beredskapsgjennomgang” -kommisjon for valgresultater, som de omtaler som “omstridte stater”.

De spesifiserer ikke hvilke stater som gjelder.

“Påstander om svindel og uregelmessigheter i 2020-valget har overgått alt i vår levetid,” heter det i rapporten.

Merk følgende: Barnebarnet til sistnevnte stjal showet mens Donald Trump beholdt presidentens æresmedalje for bryter Dan Cable. Video: Abby
Se også

Kunngjøringen ble signert av syv sittende senatorer og fire innkommende senatorer.

READ  Lionel Messi klar for PSG - får kit nummer 30 - Viji

– Vi er ikke uskyldige

Ifølge Reuters er imidlertid senatorene enige om at de forstår at valgresultatet ikke kan endres.

– Vi er ikke uskyldige. Vi forventer fullt ut at alle demokrater og mer enn noen få republikanere skal stemme annerledes, skriver de.

Trump: President Donald Trump holdt en ny tale. Video: Det hvite hus
Se også

Verdsatt av Trump

Presidenten selv har berømmet denne kunngjøringen. Søndag kveld retweetet Donald Trump flere meldinger på Twitter og sa at senatorene ville utfordre Bidens seier.

– Og etter at de ser fakta, vil mange flere komme … for at landet vårt vil elske dem! Trump skriver på Twitter.

Andre republikanere har imidlertid sagt at de vil stemme for å bekrefte valgresultatet. En av dem er Alaska Senator Lisa Murkowski.

– Domstolene og statlige lovgivere har respektert sin plikt til å håndtere saksanlegg og har ikke funnet noe som rettferdiggjør å omgjøre avgjørelsen. Jeg ber mine kolleger fra begge parter om å erkjenne dette, sa han til Politico.

Som nevnt var senatets republikanske leder Mitch McConnell en av dem som advarte andre om ikke å utfordre valget.

– Ubegrunnede påstander

Michael Quinn, en talsmann for den påtroppende president Joe Biden, håper senatorenes potensielle innsats ikke vil endre noe.

“Dette stuntet endrer ikke det faktum at Biden, som ble valgt til president, vil tiltræde 20. januar. Disse grunnløse påstandene er allerede etterforsket og avvist av Trumps egen advokat, dusinvis av domstoler og valgansatte fra begge partier,” sa han. Reuters.

READ  Morton Hurkett i "The Muscat Singer UK" - Sjokk:

Del festen

Krise får: Donald Trump har en tradisjon for å arrangere store julefester, men kritikere sier at deltakerne ikke bruker bandasjer. Video: AP / Twitter
Se også

Siden valgdagen 3. november har president Donald Trump nektet å innrømme nederlag i det amerikanske valget, med henvisning til valgsvindel.

Trump nekter å erkjenne splittelsen som fulgte det republikanske partiet, Og Mange nære allierte har allerede satt Trump ut.

Trump presenterte ikke noe bevis for påstander om valgsvindel under det amerikanske valget. Men presidenten og hans advokater har gjentatte ganger sviktet i domstolene.

Til tross for senatorers potensielle innsats, blir Joe Biden installert som den neste presidenten i USA 20. januar.

Written By
More from Jakob Leif

Fotballandslaget, VM-kvalifiseringskamp – – Norge kan trekkes i poeng

Gibraltar / Oslo (Docladet): Anti-norske medier klarte å spre seg i europeiske...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *