– Vil være den beste artisten i verden – VG

Innledning: Mary Wolvens musikkprosjekt i rødt. 30. april slipper han debutalbumet. Foto: Derje Brinkadel, VG

På tre år har Mary Wolven (22) fått nesten to millioner følgere på Instagram. Nå snakker hun, kvinnen i rødt, om drømmer, usikkerhet og diktering.

Publisert:

Mary Ulwen, en kvinne i rødt, sitter med hunden Luna ved et bordtennisbord i Kronerlecka, Oslo. Det er kult, og den stigende indie poprockstjernen er godt dekket.

– Jeg ble forelsket i en jente som hadde på seg en rød hettegenser. Dette er en veldig filtrert historie. Etter å ha sagt det i tre år – det er virkelig et vakkert øyeblikk – det føltes bare som en setning, sier Ulwen om hvorfor kunstnerens navn ble en kvinne i rødt.

22-åringen har nesten to millioner følgere på Instagram, og hans engelske Wikipedia-side er tre ganger lengre enn Norge. Prestasjoner leses der.

Luna: Kvinnen i rødt, Mary Wolven, med en hund som heter Luna. Foto: Derje Brinkadel

Les mer

Dette kan være “internasjonale suksesser i år”

I 2019 ble han nominert til Unheard Year, P3 Gold Nomination og Spellman Nomination, men i 2020 vant han P3 Gold i kategorien Årets beste artist.

New York Times Han ble beskrevet som “en av de skarpeste og mest entusiastiske singer-songwriters som jobber i verden av gitarmusikk.” Kunstneren sier at han er den største i USA.

– Norge ligger langt etter, sier hun lattermildt.

Om Tic Tac Toe: – Tic Tic Tic Tac Toe

Ulven tror ikke mange vet at han er Norge, men å være den største i USA er ikke en bar – i det minste ikke målet om å være den største i verden.

READ  Giorgio Cielini Bucayo Saga

– Ja, jeg trenger lang tid. Jeg vil være den beste artisten i verden. Jeg tar det seriøst, men det er mye tull i det, for det er utrolig kvalmende, sier Ulwen og fortsetter:

– Jeg forstår når jeg sier at dette ikke er sykt. Men jeg tror det kan høres hvor som helst i musikkverdenen min.

Kvinne i rødt: – Jeg kan ha øyeblikk av selvtillit og øyeblikk av mistillit til meg selv. Jeg synes det er viktig at du ikke alltid bare tenker på det som “dritt”. Det kan definitivt ta deg til toppen – vær litt ydmyk. Foto: Derje Brinkadel

– Hva liker fans i USA mest om deg?

– Jeg vet, jævla det. Virkelig vanskelig å si. Kanskje det er noe med meg. Jeg løftet meg opp som kunstner, eller visste ikke hva det var. Men det er bra! Dette er en fordel. Jeg har alltid vært den største i Amerika, det er et stort land.

Kvinnen i den røde musikken ble plutselig kodespråket som rare kvinner brukte for å finne hverandre i diktering. Hvis du er kvinne, får du spørsmålet: “Spør du jenta i rødt?”, Så du lurer ofte på om du er interessert i samme kjønn.

Sangen hans “We Fell in Love in October” ble også viral på Dictok.

– De beste berg- og dalbanene for diktatorisk musikk. Det som var stort i fjor, er ikke stort nå. For to år siden var jeg den største i Dictok. Men far ass, jeg elsker Dicktock. Dette er tull. Jeg tror alle burde bruke Dictoc, for det er der populærkulturen foregår, forklarer Ulven, før de plutselig begynner å snakke om hvordan metoden er “fucka” om dagen.

Han mener det er viktig for folk å være i diktat, men i moderasjon.

– Hvorfor?

– Dette er bare en dopaminslag. Dette er digg digg digg digg. Noe å alltid se.

– Dette er et veldig raskt media. Er du sånn?

– Vel, jeg ble også offer for det. Det er ikke bra. Vi, folk på min alder, jobber ikke hardt nok for ting, tror jeg. Men jeg liker å se meg selv som et unntak fordi jeg jobber så hardt.

– Jeg er ikke sikker i verden

Latteren var fortsatt avslappet. Ulvens stemme virker trygg og litt paradoksal.

– Du er trygg …

– Wow, seriøst, nå øker du egoet mitt! Kan jeg gjøre det?

– Ja, men sier du noen ganger at du er veldig usikker?

– Ja, ja, det gjør jeg. Pappa, det vet jeg. Det er bare på mennesker, i forhold, på meg, men jeg er mer trygg på ting. Spesielt i de estetiske tingene jeg liker; Musikk og interiør og lignende. Men jeg er noen ganger usikker i verden, sier hun og legger til:

– Så jeg vet ikke hva det er. Men jeg er veldig usikker, og som du ser, dekker jeg meg godt. Men jeg har en hund her nå, og det hjelper.

Les mer

Kvinne i rødt: – Jeg undertrykte følelsene mine i lang tid

Pluss innhold

Pantomime Doc: Kvinnen i rødt i begynnelsen av epidemien adopterte fire år gamle Luna. Hun er spent på hvordan hunden vil se ut når hun skal på tur igjen. Foto: Derje Brinkadel

Wolf er foreløpig singel, men 30. april gir han ut sitt første album “If I Can Be Quiet”, som ikke er fjernet fra kjærlighetshistorier.

READ  President kunngjør Biden at endring kan begynne - VG

– Du må vente og se. En berg-og-dalbane. Det første albumet er den første episoden av Love Life, og så kan folk følge den neste. Jeg liker at musikken snakker for seg selv. Jeg er en enkel kvinne, forteller hun meg i hemmelighet.

– Utrolig trist ting

Men 22-åringen mener fortsatt at musikken bare har blitt bedre, til tross for at den er preget av en ny plate og en epidemi med hardt arbeid.

– Hvis det ikke var for infeksjonen, ville det ikke høres ut som det er nå.

– Er det bra?

– Tritbra. Utrolig trist ting som skjer, men gode ting kommer ut av dårlige ting. Taylor Swifts album “Folklore” – Damn good ass! Jeg vil aldri fullføre henne, hun er så feit, en kvinne reiser seg og nekter å la kvinner utløpe når hun er 30 år gammel. Hun er en legende.

Les mer

Uke 9-sanger: Serotonin, Livsglede og den fryktelige ananas

Gode ​​scener: “sexy”, “hockey” og “god vibrasjonsenergi”, Mary Wolven, kvinnen i rødt, bruker mye for å beskrive stemning og musikk: – Folk kompliserer ting. De har mange gode vibber, men det er mange ting der ute. Dette er ingenting. Foto: Derje Brinkadel

I mars ga jenta ut sangen “Serotonin” i rødt, som hun anser som en sang som veldig bra.

– Synger du “kjører lite på serotonin”? Noe du følte?

– Ja, jeg måtte skrive det, så jeg måtte føle det. Ikke noe av det, det er mange svingninger i humøret og livet mitt.

– Hvorfor er musikken din viktig?

– Nei, da kommer vi til en usikkerhetstilstand. Jeg vet ikke. Jeg personlig synes dette er veldig bra. Noen ganger spør man om tvil. Men “serotonin”, for eksempel, synes jeg er bra. Jeg tror hele verden burde høre det, umiddelbart, helst i går. Dette er kvinnen i rød 2.0, sier hun og avslutter:

– Alt er en reise. Jeg har dokumentert at jeg vokste opp som musiker, men det var bare en reise for meg. Musikkutvikling for å bli den beste musikeren jeg kunne være før jeg døde.

Written By
More from Jakob Leif

Jack Woolley – Skamløs olympier etter bytur

“Vi visste ikke om noen kjente ham igjen, og vi trodde det...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *