Topp 20 Oculus Rift spill

touch-packaging-art-1000x563Robo Recall

Robo Recall er et actionfylt første-person skyte spill laget eksklusivt for Oculus Touch. Utforsk en realistisk by mens du er på oppdrag for å utslette morderiske roboter.

Les mer om det her.

 

 

screenshots_0036Arktika.1

Arktika.1 setter deg i skoene til en bevæpnet leiesoldat som har i oppgave å forsvare og støtte en liten gruppe overlevende i det som en gang var en velstående by. Spillet er laget spesielt for Oculus Touch plattformen og vil komme eksklusivt til Oculus Rift

Les mer om det her.

 

 

lone-echo-oc3-3-1024x576Lone Echo

I Lone Echo vil du spille som en android assistent som skal hjelpe mannskapet ombord på et romskip som har strandet ute i universet.

Les mer om spillet her.

 

 

11053525_727870950665297_15785086758673780_oLUCKY’S TALE

Lucky’s tale er VR’s svar på Mario 64, du vil styre en rev som har navnet Lucky, hvor du må hoppe over ting, samle ting, og selvfølgelig unngå ting. Spillet i seg selv er umiddelbart gjenkjennelig for nesten alle som har spilt et spill, men her vil du selv bli transportert inn i spillet ved hjelp av VR briller. Spillet følger med Oculus Rift.

 

 

maxresdefaultEVE: VALKYRIE

EVE: Valkyrie er et nærkamp rom skytespill i EVE universet, hvor man bruker virtuell virkelighet for å gi spilleren følelsen av at man er i et ekte romskip ute i universet for å kjempe mot andre spillere. Les mer om det her. Spillet følger med Oculus Rift.

 

 

 

Python_SidewindersStar2560X1440-810x456Elite Dangerous

I Elite Dangerous vil du ha muligheten til å endelig sveve rundt i universet, dette er et «open world adventure» spill, hvor du kan enten kjempe mot andre spillere, samle ressurser og oppgradere skipene dine.

 

 

 

Crytek_TheClimb_Announcement_Screenshot3-980x551THE CLIMB

The Climb vil bringe til live spenningen ved å klatre i virkeligheten. Spillerne vil skalere nye høyder og utforske fantastiske omgivelser i en ny spillopplevelse utviklet eksklusivt for VR.

 

 

 

the_unspoken.0.0 (2)The Unspoken

Dueller andre spillere i dette spillet laget spesielt for Oculus Touch. Her vil du bli plassert i en arena mot en annen spiller, hvor du må samle opp energi for å kaste magiske spells og blokkere kommende angrep mens du teleporterer rundt på arenaen.

 

 

 

ss_63d7f7b2863c4b23e4af7ce8a2eb3da9e96de9cb-600x338Eagle Flight

Eagle Flight sender deg til himmelen i Paris, her vil du sveve forbi ikoniske landemerker og stupe igjennom trange gater for å bekjempe motstandere og for å beskytte territoriet.

 

 

 

dirty-rallyDirt Rally

Dirt Rally er det mest autentiske og spennende rally spillet laget for VR. Den fanger følelsen av å kjøre en ekte bil perfekt, og du får følelsen av at hver sving kan avslutte det hele.

 

 

 

VRSports_Hike03-810x456VR Sports

I VR sports vil du ha muligheten til å spille Amerikans fotball, baseball, basket og is hockey! VR Sports vil ha muligheten til å bruke Touch.

 

 

ADR1FT Screenshot 01Adr1ft

I Adr1ft spiller du en astronaut som våkner opp ute i universet sammen med en ødelagt rom stasjon, du har mistet hukommelsen og du har en alvorlig skade på rom drakten din, greier du å overleve? Dette er en helt utrolig opplevelse du bare må prøve.

 

 

 

Chronos_oculus_rift_04-810x456Chronos

Chronos er et atmosfærisk rollespill hvor du blir kastet ut i en livslang søken for å redde ditt eget hjemland, spill deg sterkere og klokere mens du utforsker dypet av den mystiske labyrinten.

 

 

 

minecraft-virtual-realityMinecraft

Minecraft er et «sandbox» overlevelsesspill som nå også er tilgjengelig for Oculus Rift, her kan du bygge og rive ned konstruksjoner av kuber i en 3D-verden.

Les mer om Minecraft til VR her.

 

 

gc_1425030640_636BlazeRush

BlazeRush er et racingspill som omfavner de unike egenskapene innenfor virtual reality på en morsom og oppfinnsom måte, istedenfor å plassere deg inni en bil som de fleste bil spill gjør, gir BlazeRush deg heller et gigantisk perspektiv over en liten bane du skal kjøre bilen din på.

Les mer om spillet her.

 

 

damaged-core-featured-imageDamaged Core

Damaged Core sender deg inn i en apokalyptisk fremtid der du må kjempe mot en hær av robot soldater ved å hacke dem. Når du har hacket en robot vil du kontrollere denne og må gjøre det du kan for å utslette resten.

Les mer om spillet her.

 

 

Project-CARS-Art-01-full-810x456Project Cars

Project Cars er det mest autentiske bil spillet for Rift, her vil du ha muligheten til å kjøre over 120 biler på over 100 forskjellige baner. Spillet vil bli tilgjengelig fra 28 mars!

 

 

 

Technolust-Oculus-Rift-1TECHNOLUST

Spillet er primært basert rundt en historie drevet utforsking, Virtual Reality gir en stor mulighet for oppslukende eventyr som dette punkbuster spillet er. Om du liker Blade Runner filmen, burde du virkelig prøve ut dette spillet.

 

 

 

edgeofnowhereEDGE OF NOWHERE

Beskytt deg selv fra farlige monstre i en mørk og surrealistisk verden.

Les mer om spillet her.

 

 

 

Euro-Truck-Virtual-Reality-Simulator-2EURO TRUCK SIMULATOR 2

Spillet er akkurat det det høres ut som, du skal bruke lange dager på å frakte frosne kyllinger fra fabrikk til butikk, med Riften vil du kunne se ut av vinduet og bak lastebilen.

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 1 025 times, 1 visits today)