Topp 20 Gear VR spill

4_ImageGalleryAnshar2-1030x579ANSHAR WARS 2

Anshar Wars 2 er en betydelig nedlasting på hele 555.69MB, mer enn dobbelt så stort som den opprinnelige tittelen, årsaken til dette blir tydelig når du begynner spillet. Dette er ett meget polert og dypt spill, fra ulike skipdesign til stemmeskuespill og kampanjestrukturen. Spillet finner du på Oculus Home.

 

 

TACTERA

Kommandere troppene dine via en holegrafisk slagmark, i dette strategi spillet styrer du tanks, fly, jeeps, luftballonger, satellitter og mer for å ta ut fienden din.

 

 

 

Dead-End-Alley-Gear-VR-Games

DEAD END VALLEY

Finn frem motorsagen og beskytt deg mot horder av zombier som er ute etter å spise deg, Dead End Valley er det første spillet fra Cry Havoc Games med VR støtte. Bluetooth kontroller er ikke nødvendig.

 

 

screenshot_house-1030x579

DEAD SECRET

Historien dreiser seg om en sladder spaltist fra en liten avis i en mindre by, men hun drømmer om hennes store gjennombrudd og flytte til storbyen for å gjøre virkelig rapportering. En vitenskapsmann som bodde sammen med en mye yngre kvinne ender opp død og journalisten blir sendt for å finne ut detaljene rundt dødsfallet. Spillet finner du på Oculus Home.

 

 

deer hunterDEER HUNTER VR

Kjøp og oppgrader våpen, samle på trofeer mens du vandrer rundt i skogen og skyter forskjellige dyr og fugler.

 

 

 

DragonFrontScreenshot_1-sm DRAGON FRONT

Dragon Front er virtual reality’s svar på Hearthstone og Magic: The Gathering. Se kortene dine komme til live ute på slagmarken foran deg, mens du kjemper enten i singleplayer eller multiplayer. For mer informasjon om dette spillet kan du lese artikkelen vi har laget her. 

 

 

2015-best-gear-vr-games-6

DREADHALLS

Spillet starter uskyldig, du blir plassert i et fangehull hvor du går rundt i førsteperson. Dette alene skaper det som kan være den beste følelsen av tilstedeværelse. Når du begynner å dunke borti fiender er det en god sjanse for at du vil hoppe ut av stolen skrikende. Vi vil ikke anbefale dette spillet til de med dårlig hjerte. Spillet finner du på Oculus Home.

 

 

escape room vrESCAPE ROOM VR

Du våkner opp i et låst rom uten å huske hvordan du havnet der, du må finne veien ut ved å spille kidnapperen sitt spill, løs puslespill og gåter for å rømme rommet.

 

 

 

Esper2_2ESPER 2

Du vil bli en agent for den gåtefulle ESPR organisasjonen. ESPR ble satt opp for å håndtere utbruddet av telekinetiske evner blant «spesielle» borgere og konsekvensen av hendelsen. Du vil prøve å stanse en skurk som er ute etter en mystisk gjenstand.

 

 

 

2015-best-gear-vr-games-9

EVE: GUNJACK

I Gunjack er du stasjonert på en «turret» i et romskip. Selv om dette er mer arkade enn simulering, er Gunjack lett en av de mest imponerende skytespillene i VR akkurat nå, med et AAA polert nivå. Spillet finner du på Oculus Home.

 

 

 

goosebumps-gear-vr-1024x576

GOOSEBUMPS NIGHT OF SCARES

Enda en utgave i serien fra Cosmic Forces, sist gang hadde vi en vill bil biljakt med Jack Black idet vi prøver å rømme fra en mutert kneler. Denne gangen er Jack Black tilbake som stemmen til R.L. Stine idet du møter mystiske, kaotiske og skremmende monstre i denne Gear VR opplevelsen.

 

 

 

goosebumps-vr-experience-virtual-reality

GOOSEBUMPS VR EXPERIENCE

Bli med Jack Black på en vill biltur gjennom trange gater der dere prøver å rømme fra en mutert kneler.

 

 

 

hidden templeHIDDEN TEMPLE

Jakt på skjulte skatter og utforske forlatte templer, men husk at du må komme deg levende ut igjen.

 

 

 

 

Keep-Talking-600x338KEEP TALKING AND NOBODY EXPLODES

Du må nøytralisere bomben alene eller med hjelp av dine venner som kan lese brukermanualer på nettet. et artig spill du kan dra frem på fest eller spille alene.

 

 

 

lands endLANDS END

Fly over dette øde landskapet der du må løse puslespill og gåter, et av de vakreste og behagelige spillene til Gear VR.

 

 

 

megaspacehole-gear-vr-1024x576

MEGA SPACEHOLE

En artig tittel fra Furious Union som har utviklet dette spillet. Mega Spacehole er et arkade skytespill der du må vise reflekser og strategi for å overleve.

 

 

 

please dont touch anything1

PLEASE DON’T TOUCH ANYTHING

Utfordre nysgjerrigheten din i dette apokalyptiske spillet, klarer du å finne å alle de mulige endingene i dette puslespillet?

 

 

 

Pulsar-Arena

PULSAR ARENA

Pulsar Arena er et rytmisk skytespill der du spiller mot en annen spiller, målet er å rette blikket mot bokser som du skal skyte ned og øke poengsummen din, skyter du ned flere bokser samtidig vil du få combo og den elektriske ballen og bombe ballen vil gi deg spesialeffekter.

 

 

 

 

 

 

CGnekR5WcAAoXODSMASH HIT

Smash Hit er et førstepersons skytespill, bare her skyter du med baller for å knuse glass, dette høres kanskje ikke så spennende ut, men jeg råder alle til å teste dette. Spillet finner du på Oculus Home.

 

 

 

2015-best-gear-vr-games-7VR KARTS: SPRINT

Tenk deg en tregere versjon av Mario Kart, bare i stedet for å kontrollere Mario og han buggy på en 2D skjer, er du Mario inne i en virtuell racerbane, komplett med speil som viser hva som skjer bak deg. Spillet kan du finne på Oculus Home.

 

 

 

 

 

(Visited 677 times, 1 visits today)