Topp 20 Playstation VR spill

batman-arkham-vr-listing-thumb-01-ps4-eu-15jul16-1000x563Batman Arkham VR

Ditt oppdrag med å rydde opp i Gothams gater har bare så vidt begynt – og nå er det mer skremmende enn noen gang før. Eksklusivt til PlayStation VR, lar Batman: Arkham VR deg leve som The Dark Knight i en virtuell virkelighetsgjengivelse av DC-heltens mest ikoniske oppholdssteder.
Les våres anmeldelse her: Vi tester: Batman Arkham VR

 

 

The Older Scrolls V: Skyrim

For å være ett spill som ikke var originalt laget for VR, så imponerer Skyrim VR! Her har du hundrevis av timer å bruke, dette er ett spill alle RPG elskere MÅ teste. Skyrim er et actionorientert rollespill med en åpen verden utviklet av Bethesda Game Studios, og spillet er det femte i The Elder Scrolls-serien.
Les våres anmeldelse her: Vi tester: The Older Scrolls V: Skyrim

 

 

robinson_the_journey-3223544

ROBINSON – THE JOURNEY

Du har krasjlandet på en forhistorisk planet og må utforske den for å komme deg gjennom spillet, en liten robot kamerat vil følge deg gjennom spillet for å gi deg en liten trygghetsfølelse. Robinson: The Journey kan du bestille her.

 

 

 

adrift-600x338

ADRIFT

Adrift er et første persons eventyr-spill der du våkner opp i verdensrommet blant vrakrester av ett romskip, uten å vite hva som har skjedd må du finne ledetråder til hendelsen og prøve å komme deg hjem til jorden i live.

 

 

 

SUPERHOT VR

Superhot er det beste «shooter» spillet som har kommet ut til PSVR så langt. Dette er et virkelig bra eksempel på at et spill faktisk kan bli bedre og gøyere i VR. Istedenfor å sitte med tastatur og mus for å «dodge» kulene som kommer mot deg, må du bevege deg for å unngå å bli truffet av kulene som kommer susende mot deg!
Les våres anmeldelse her: Vi tester: SUPERHOT VR

 

 

Resident Evil 7: Biohazard

I spillet styrer vi en person kalt «Ethan» som leter etter sin kone som forsvant for 3 år siden. Men etter å ha fått en ny e-post fra henne så reiser han til Dulvey, Luisiana for å prøve å finne henne. Dette fører ham til en gård som er eid av Bakers familien, gården virker nedlagt og i ruiner, men det er mye mer som skjuler seg på gården enn det ser ut som.
Les våres anmeldelse her: Vi tester: Resident Evil 7

 

eagle-flightEAGLE FLIGHT

Nyhet fra Ubisoft, her vil du få muligheten til å sveve rundt i detaljerte storbyer som Paris i form av en ørn, ta med deg vennene dine på en magisk opplevelse. Eagle Flight kan du bestille her.

 

 

Eve-Valkyrie-virtual-reality-games

EVE: VALKYRIE

EVE: Valkyrie er et nærkamp rom skytespill i EVE universet, hvor man bruker virtuell virkelighet for å gi spilleren følelsen av at man er i et ekte romskip ute i universet for å kjempe mot andre spillere.
Les våres anmeldelse her: Vi tester: EVE: Valkyrie

 

 

gran-turismo-sport-600x300GRAN TURISMO SPORT

De fleste som er kjent med playstation vil også kjenne igjen Gran Turismo. Denne gangen vil du få mulighet til å kjøre med formel 1 førere som Lewis Hamilton og Sebastian Vettel for å konkurrere om ekte gevinster.

 

 

Arizona Sunshine

Arizona Sunshine er ett actionfylt skytespill laget spesielt for VR, her blir du plassert i sørvest Amerika som har blitt infisert av zombier, som du må eliminere. Hvis du liker førstepersons skyte spill, er Arizona Sunshine spillet for deg.

 

 

 

jobsimulator-600x338JOB SIMULATOR

I fremtiden så har robotene tatt over alle yrkene våre, i Job Simulator så vil du igjen få muligheten til å jobbe som kokk, kontor assistent eller butikk medarbeider.

 

 

 

tethered_screenshot_20160902165820_1_original_1150x645_coverTETHERED

Et simulator/gudespill der du må hjelpe peepsa dine å overleve hverdagen. Har du noengang testet Black & White spillene fra Lionsgate så vil du nok dra kjennskap til spilltypen.

 

 

 

swbf-home-hero-1000x521-mnzbwtfz34qvbaqiz9msky4de4c5mkt5j9yrdplye2

STAR WARS: BATTLEFRONT

En first/third person shooter fra EA Games der du må kjempe som rebellene eller imperiet i Star Wars universet, Styr de enorme ATAT ene eller skyt ned stormtroopers med speederbikes. Du kan også styre et utvalg av de populære karakterene fra filmen som Darth Vader, Luke Skywalker, Boba Fett, Leia og Han Solo.

 

 

surgeon-simulator-600x338SURGEON SIMULATOR

Som tittelen på spillet tilsier så skal man operere på pasienter ved hjelp av håndkontrollen til PS. Problemet er at kontrolleren er ganske vanskelig å kontrollere (med vilje), og du vil som regel ende opp med å kaste skalpellen rundt deg og slakte pasienten.

 

 

 

tekken-7-600x338TEKKEN 7

En populær spillserie til playstation, her kan du sloss mot venner eller mot spillet i full vr opplevelse.

 

 

 

the-gallery-htc-vive-vr-virtual-reality-games

THE GALLERY: SIX ELEMENTS

Et utforsknings-spill der du må reise gjennom en rekke malerier i galleriet for å finne seks hellige nøkler. Hva vil de åpne?.

 

 

 

the-london-heist-getaway-concept-art

THE LONDON HEIST

Raid den russiske mafiaen og ta deg gjennom London sine gater i dette fartsfylte og spennende kriminal spillet.

 

 

 

playroom-vr-600x338

THE PLAYROOM VR

Du og vennene dine vil få mulighet til å skape kaos i en stor by der dere på tur vil styre et gigantisk monster,  men husk å unngå den vennen din som kontrollerer monsteret.

 

 

 

trackmania-turbo-600x338TRACKMANIA TURBO

Et fartsfylt racer spill med sinnssyke baner og hindere som vil få det til å svette i pannen på enhver som setter seg i førersetet på disse bilene.

 

 

 

until_dawn_rush_of_blood-600x337UNTIL DAWN: RUSH OF BLOOD

Until dawn er en fartsfylt «shoot em up» der du sitter i en berg og dalbane og må skyte klovner og monstere som er ute etter å «ta» deg.

 

 

 

 

 

 

(Visited 9 046 times, 1 visits today)