Warhome vinner Benjamin – forbereder seg til OL -finalen – NRK Games – Sportsnyheter, resultater og kringkastingsplan

Ungarn Hogri vant: – Verdensklasse

Dennis Hawker vinner Formel 3 -løp i dag i Mokyrot, Ungarn. Han startet fra den nest beste plasseringen, men kom for å fortelle. Dermed økte han ledelsen i sammentrekningen.

Hawkers lagkamerat Arthur Lecklerk endte på andreplass og Jack Dohan på tredjeplass. I sammendraget før runden endte Huckers nærmeste rival, Olly Caldwell, åttende og falt til tredje.

Med vinneren økte Hawker ledelsen til 63 poeng. Han har 152 poeng, mens Dohan ligger på 2. plass med 89. Hans lagkamerat Prema Racing har også leid lagmesterskapet spesielt.

Ekspertise roser ikke vinneren.

– For Dennis Hawkers utrolig kontrollerte racing. Jeg er så utrolig stolt over det han har å tilby i helgene etter helgen, skriver TV -kommentator Stein Peterson på Twitter.

– Dom av Attlee Gulbrandson, Vysports motorsportkommentator på Twitter kort tid etter ferdigstillelse i verdensklasse.

Tre VM -runder er nevnt: Belgia, Nederland og USA. Det er tre løp i hver runde, og man kan score opptil 55 poeng per runde. Neste går til Belgia den siste helgen i august.

– Dette er mye høyere enn det var i nærheten av den tidligere sjåføren i Norge, sa Hagars manager Harold Hoisman til NRK.

Han sier Hawker er i kontakt om å kjøre i Formel 2, en klasse med litt tyngre og raskere biler.

– Kan kjøre Tennis Formel 2 neste sesong. Han blir godt ivaretatt, og mange lag i Formel 2 har uttrykt interesse. Men siden Prema også har lag der, sier Hoysman at det ville være mer naturlig hvis han løp for sitt gamle lag.

Written By
More from Jakob Leif

Lagmannsretten opprettholder et stort gebyr for Telenor – E24

Torsdag opprettholdt lagmannsretten Konkurransetilsynets fulle avgjørelse i denne saken fra og med...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *