X-Dix til Oslo Spectrum – VG

Klar for det nye showet: Andreas Dix Hawkland, som skal fremføre “Fallen Angel” under Eurovision Song Contest på Rotterdams Ahoy Stadium i mai, endrer scenen til Oslo Spectrum 20. januar 2022. Foto: Sander Going / POOL / ANP POOL

Andreas “Dix” Hockland planlegger å lansere 2022. Sjekk Russells sanger …

Publisert:

15. januar 2022 vil Dix okkupere storhallen i Oslo med voksenforestilling og familieshow.

– Da er alle vaksinert, og da håper vi samfunnet vil komme tilbake til det normale, Dix VG.

– Jeg har spilt på Spectrum før, men ikke min egen konsert. Jeg tror dette er stedet i livet ditt der du i det minste burde slutte å være popartist. Og forestillingen som jeg tenker på skjer ikke noe annet sted, sier han.

Les mer

Dixs historie: – Spenningen er så dårlig at den er så ille

Pluss innhold

– Hva kan vi forvente?

– Vi skal ta publikum til fest, men vi vil også besøke de seriøse. Det blir både øl og tårer, og besøkende vil være kjent med både Dix og Andreas. Dette blir nok et stopp på karriereveien, et viktig stopp. Jeg tror det må ha vært folk som gikk med meg på turen så langt, sier Dix.

– Er du ikke redd for at publikum blir forvirret når Dix er på scenen og Andreas er det?

– Nei, publikum vil se det veldig tydelig – Dette er meg, som jeg vil være når jeg synger dette, insisterer han.

Likevel er han stille et øyeblikk når han blir spurt om VG ønsker å levere seg selv – og mange – av de dyrebare russiske seirene.

READ  Beklager Martin, Sverige er så bra - VG

Det er … vet du, jeg tenker ikke veldig på det. Eller bestemte meg. Men på familiearrangementet blir det en moderat begivenhet der foreldre kan ta med seg barna sine, lover han.

Som Andreas Hawkland sier, har jeg gledet meg til et show som dette siden han tok navnet Dix for ti år siden. Nå er tiden inne.

– Rett før epidemien spilte jeg i sentrumscenen – 2 x 1800 mennesker og veldig dedikerte fans. Det har kommet mange nye fans siden den gang, så jeg må prøve Spectrum, sier han.

Les mer

Koronainfeksjon ved Dix-leiren

– I tillegg har jeg tidligere fortalt historien min gjennom andre, i intervjuer, og i andre medier ledet av andre. Her retter jeg meg, jeg ser frem til det, sier han.

Dix prøver å holde noen prosjekter for seg selv, men sier det vil komme flere prosjekter og et album før Spectrum-konsertene, som kan “kobles til Spectrum”, sier han.

Men først vil han ha ferie.

– Jeg jobber alltid meg selv i hjel, som jeg kan bruke til å kjøre meg selv fullt ut i studio i sommer, uten å tenke på at det da blir åtte måneder med mørke. Så jeg planlegger å glede meg over å møte mennesker om sommeren, ikke boutique meg selv inne. Jeg tok godt vare på det da jeg kom hjem fra Eurovision i Rotterdam, noe som gir meg mye energi til å være rundt mennesker, noe som var et energiboost, sier han.

Sist helg, etter å ha kommet 18. i Eurovision i Rotterdam i mai, kom han ut av hjemisolasjon og dro nesten rett til Horstadt for å være vert for sin første konsert siden mars i fjor, med plastseter ute for 600 tilskuere i alle aldre.

READ  Locatelli sender dobbelt Italia - nærmer seg 60 hjemmekamper uten tap - VG

– Å holde en konsert der folk sitter var litt rart og rart, mest for meg som artist. Det var en veldig spesiell opplevelse, men under den konserten fikk jeg muligheten til å se alle øye for øye og koble til hver enkelt, sier Andreas “Dicks” Hoagland.

– Samlet sett har møtene mine med mennesker vært forskjellige. Jeg er akkurat som før, men nå ser det ut til at folk forstår bedre hvem jeg er.

Written By
More from Jakob Leif

Bergen kommune 2. september 2021 – NRK følger koronaregler som anbefalinger fra Westland

Denne artikkelen er mer enn en måned gammel og kan inneholde utdaterte...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *