Xbox-sjef: – Det er ikke nødvendig å selge Elder Scrolls VI på andre konsoller for å dekke Genimax-anskaffelse.

Microsoft kjøper Bethesda-eier Genimax Media Genererte noen reaksjoner, og bekymringer. Nå har Xbox-sjefen gitt ut noen nye ideer om anskaffelsen, noe som ikke er nødvendig for å løse bekymringene.

I et intervju nederst på siden கோட்டாக்கு Bill Spencer, administrerende direktør for Microsofts Xbox, sier at det ikke er økonomiske grunner til å begynne å satse spill på konkurrerende nettsteder, i det minste ikke på kort sikt.

Administrerer utelukkende


Vi vet fortsatt ikke om Elder Scrolls VI kommer til PlayStation. Foto: Bethesda

– Ja, Spencer svarer på spørsmålet om Microsoft kan få tilbake investeringene på 7,5 milliarder dollar. Uten Start Elder Scrolls VI på PlayStation-operativsystemet.

– […] Kontrakten krever ikke at jeg selger disse spillene på andre nettsteder enn nettstedene vi støtter for å jobbe for oss, noe som betyr det, la Spencer til. I følge Xbox-sjefen er det imidlertid ikke det opplagte målet med oppkjøpet å ta spill fra spillere.

Vilkårene med andre er fremdeles uklare, og det er foreløpig ikke klart om noen andre enn Microsofts egne kunder vil ha tilgang til fremtidige Bethesda-spill.

Tilfeldigvis sa selskapet at de gjorde det før Tatt i betraktning det unike i hvert tilfelle, I slutten av september ble det kommende Bethesda-spillet Starfield Nevnt som fremtidig Xbox- og PC-tittel, Uten å forlate andre nettsteder.

Les også: Microsoft vil neppe fullføre oppkjøpet av store spillutviklere

READ  10 drepte i skyting i supermarked i Colorado - NRK Urix - Foreign News & Documentaries
Written By
More from Jakob Leif

Lar ansatte slutte å selge paneler plassert under branntester

Torsdag kunngjorde Alvdal Scarlock permitteringen til 30 ansatte, og selskapet stoppet produksjonen...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *