Oculus Social for Gear VR

Virtual reality for mobil kan bli en isolerende erfaring da de fleste spill og demoer fokuserer på «single player» for øyeblikket, men det ser ut til å forandre seg med utgivelsen av Oculus Social Alpha for Gear VR.

Alpha utgaven vil la det koble opp sammen med 4 andre til å se på twitch eller Vimeo innhold i en virtuell kino, her vil du ha muligheten til å velge mellom 27 karakterer samt at du vil ha «voice chat» funksjon, slik at dere kan snakke sammen. Din karakter vil ta en form av ett svevende hode, med en relativ enkel design, som vil bli ett viktig element i det sosiale aspektet. Evnen til å se andres bevegelser i sanntid gjør at følelsen av å være der blir naturlig og kommer til det punktet hvor du nesten glemmer at du ikke er der fysisk.

Hvert kinorom tildeler en vert som styrer innholdet som vises, her kan man velge mellom en drøss med twitch streams eller klipp/filmer fra Vimeo, alpha versjonen gir deg også muligheten til å kunne logge på med din twitch eller vimeo bruker slik at du kan velge fra din favorittliste.

Oculus ansatt John Carmac kommenterte på twitter at alpha versjonen ble skjøvet ut i en «svært rå tilstand», så her vil nok fullversjonen bli ganske oppdatert iløpet av de neste månedene.

Her kan du se en liten test av appen fra Road to vr:

Legg igjen en kommentar
(Visited 60 times, 1 visits today)