Nye spill og apps til Samsung Gear VR

Har du en Samsung Gear VR? Sulten på nye spill eller apps? Sjekk ut Oculus Store sine nyheter denne uken:

 

Archer E Bowman

archer1-747x420Test ut dine ferdigheter som en middelaldersk buemann. Her skal du vokte over borgen dine med pil og bue mot en horde av udyr..

Utvikler: voidALPHA

 

Cityscape Repairman

Cityscape1-747x420I Cityscape så blir du kontinuerlig utfordret med alskens oppgaver, med hele 13 nivåer hvor du må løse gåter, reparere infrastruktur og sloss mot fientlige roboter.

Utvikler: Khora ApS

 

The Box

theBox1-747x420The Box er en app som er utviklet for å gi «virtuelle gaver», når man åpner gaven vil man bli transportert til andre verdener som for eksempel en magisk skog hvor ville dyr samler seg rundt bålet med deg.

Utvikler: 8ninths

 

Unity Chan Live!

unitychan1-747x420Unity Chan Live gir deg opplevelsen av å stå på scenen sammen med en syngende artist, demoen har fått passe god kritikk for ektehetsfølelsen av bevegelsessensorene.

Utvikler: Unity Technologies Japan G.K.

 

Det finnes flere utgivelser som:

Niconico vr(Japan) ett sosialt video nettverk som vil la deg laste opp dine egne videoer og dele dem med andre brukere i ekte tid

Everland Amazon Express(Korea) Ta deg en tur gjennom amazonas regnskog i  Everland sin fornøyelsespark

Everland Safari Tour(Korea) Ett 360° kamera montert på en safaribil i Everland vil gi deg følelsen av å være med på fornøyelsesparkens safari

Everland T-Express(Korea) T-Express er everland sin mest populære berg og dalbane bygd i tre og metall hvor man når opp til 104km/t i opp til 77° hellinger

 

De sistnevnte appene kan kun utnyttes i andre land men vil muligens bli tilgjengelige for oss andre med tiden.

Legg igjen en kommentar
(Visited 165 times, 1 visits today)

2 kommentarer til «Nye spill og apps til Samsung Gear VR»

 • januar 3, 2016 kl 1:33 am
  Permalink

  Er det noe sted i Oslo man kan teste gear vr?

  • januar 3, 2016 kl 8:31 am
   Permalink

   Hei Thomas, ifølge Samsung Norge, så vil de begynne å selge Gear VR nå på nyåret, så du vil nok snart se noen utstillinger hvor man kan teste dette på feks Spaceworld og lignende steder.

Kommentarfeltet er stengt